ארוחה מהירה

מתכון לנגיסי עוף פריכים ברוטב חמוץ מתוק - מדריך וידאו

ערב פסח, ניקיונות, קניות והמון לחץ פשוט "מזמין" את הארוחה הנהדרת הזאת: טייק אוויי סיני של נגיסי חזה עוף פריך ורוטב חמוץ מתוק שמגישים עם אורז. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 120 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • גרידת קליפה מחצי לימון
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כף רוטב סויה
  • קורט מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 50 גרם קמח, מנופה
  • 2 ביצים, טרופות
  • 50 גרם פירורי לחם פנקו
  • 500 מ"ל שמן

לרוטב:

  • 60 מ"ל ציר עוף
  • גרידת קליפה מחצי לימון
  • מיץ מ-1 לימון סחוט טרי
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף מים
  • 1/2 כף קורנפלור

אופן הכנת נגיסי עוף פריכים ברוטב חמוץ מתוק:

1. מערבבים יחד העוף עם גרידת הלימון, השום, רוטב הסויה, מלח ופלפל שחור ומשהים בצד למשך 20 דקות.

2. מצפים את קוביות העוף בקמח, לאחר מכן בביצים ולבסוף בפירורי הלחם.

3. בסיר בינוני, מחממים את השמן לחום של 170 מעלות (אם זורקים פיסת קטנה והיא מעלה בועות סביבה, השמן מוכן לטיגון), ומטגנים את קוביות העוף במשך 3-4 דקות, עד שהן מקבלות גוון שחום-זהוב יפה.

4. במקביל, במחבת קטנה מביאים יחד לרתיחה את ציר העוף, מיץ הלימון והסוכר. מערבבים את הקורנפלור עם המים ומוסיפים למחבת לעיבוי הרוטב.

5. מוסיפים את קוביות העוף למחבת, מערבבים לאיחוד מלא, מסירים מהאש ומעבירים את לצלחת עם אורז לבן מוכן. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר