• זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 6 פילטים של מושט
  • 1 כוס אגוזי מלך / שקדים, טחונים
  • 1 כף גרידת לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת פילה מושט אפוי בציפוי אגוזים:

אאא

1. בעזרת טפיחות קלות עם נייר סופג, מייבשים את הדגים, ומסדרים אותם בתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפייה.

2. מתבלים את הדגים במלח ופלפל שחור גרוס, ומגרדים מעל קליפת לימון.

3. מצפים את החלק העליון של כל דג בשכבה נדיבה של אגוזי מלך / שקדים טחונים.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, עד שהציפוי הופך לפריך.

>> מתכון לתבשיל בשר ראש ותפוחי אדמה

>> מתכון לפילה נסיכת הנילוס ברוטב אדום של מורן פינטו

>> מתכון לגלילות דג סול במילוי ירקות אפויים ברוטב לימון

>> למגוון מתכונים נוספים כשרים לפסח