מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף אפוי בתנור לצד סלסת עגבניות

15 דקות מזמנכם ורכיבים זמינים שיש בכל בית יסדרו לכם ארוחה משפחתית קיצית ומרעננת שאף אחד לא יוכל לסרב לה, כזו שמבוססת על קונספט הברוסקטה - קלאסיקה איטלקית נהדרת מלחם קלוי שהוחלף בעוף (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף
  • מלח ופלפל שחור

לסלסה:

  • 4-5 עגבניות קטנות, קצוצות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 בצל סגול קטן, קצוץ
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 1/8 כפית מלח ים
  • חופן בזיליקום, קצוץ

אופן ההכנה:

1. מסדרים את חזות העוף בתבנית, מפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35-40 דקות, עד שהעופות מזהיבים ומגירים מיצים.

2. במקביל, מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלסה ומעבירים למקרר עד שהעופות מוכנים.

מגישים חם עם כף סלסת עגבניות מעל כל חזה עוף אפוי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר