מה אוכלים היום?

מתכון למוקפץ הודו וירקות עסיסי - מדריך וידאו

מנה טעימה ונדיבה שכל אחד צריך לדעת להכין - היא פשוטה ומהירה להכנה, מרכיבים זמינים ובלתי יומרניים שמתאחדים לארוחה משפחתית מנצחת. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

תקראו לכולם. מוקפץ הודו וירקות עסיסי (צילום: מועצת הלול)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • שמן לטיגון
  • 2 בצלים, פרוסים לחצאי טבעות
  • 1 גזר, חתוך לרצועות דקות
  • 2 גמבות, חתוכות לרצועות
  • 2 פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות
  • 400 גרם חזה הודו, חתוך לרצועות
  • 8-10 יחידות 10 גמדי
  • 10-15 פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים
  • 4 כפיות רוטב סויה
  • 3 כפיות רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח ופלפל שחור
  • להגשה: שומשום ועלי כוסברה

אופן הכנת מוקפץ הודו וירקות:

1. בווק על אש בינונית, מחממים מעט שמן, ומטגנים את הבצלים עד להשחמה וריכוך. מידי פעם מערבבים.

2. מוסיפים את רצועות הגזר, הגמבות והפלפלים הצהובים, מקפיצים יחד עד שהירקות מתחילים להתרכך ומעבירים אותם לקערה.

3. מוסיפים מעט שמן לווק, ואת רצועות ההודו, ומקפיצים קלות עד להשחמה. מוסיפים גם את הירקות, התירס הגמדי והפטריות ומקפיצים עד לשילוב מלא.

4. מתבלים ברוטב סויה, רוטב הצ'ילי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומקפיצים. מסירים מהאש, מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל שומשום ועלי כוסברה ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר