קיץ עם השפית

מתכון לסלט עוף וענבים בשני צבעים ורוטב בלסמי

מנה קיצית כיפית ומרעננת של השפית מורן פינטו שמשדכת בין ענבים סגולים וירוקים מתוקים-חמצמצים ועסיסיים, ירקות טריים ורצועות חזה עוף צלויות עם רוטב בלסמי שמאחד את כל הטעמים לשילוב אחד מוצלח במיוחד (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט עוף וענבים ברוטב בלסמי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3 כוסות עלי בייבי תרד
  • 1 כוס ענבים סגולים
  • 1 כוס ענבים ירוקים
  • 3 ענפי סלרי עבים' קצוצים דק
  • 6 נתחי חזה עוף
  • 3 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור
לרוטב: 
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית סוכר חום
  • מלח

אופן ההכנה:

1. בקערת הגשה גדולה, מערבבים את עלי התרד, שני סוגי הענבים והסלרי הקצוץ.

2. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל שחור משני הצדדים. במחבת על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את העוף במשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה קלה. פורסים לפרוסות דקות ומניחים על הסלט.

3. בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים. כשהעוף חם או קר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר