באנו לעזור

4 קינוחים מתוקים שאפשר להכין עם שאריות חלבונים

אם הכנתם לאחרונה מיונז, גלידה או מוס שוקולד בבית, ייתכן שנותרתם עם חלבונים מיותרים. כך תנצלו אותם לקינוחים נהדרים - ולא, אנחנו לא מתכוונים למקלות מרנג (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פבלובה עם קצפת ופירות (צילום: Toa Heftiba on Unsplash)

פבלובה עם קצפת ופירות

קינוח מרשים ויפהפה שנראה מסובך להכנה, אבל אם תציצו בהוראות, תגלו שמדובר בתהליך פשוט וקל, והתוצאה נהדרת וטעימה.

>> למתכון

גביעי קוקוס במילוי שוקולד

והכל פרווה לגמרי. אפשר להגיש לצד פירות טריים או כדור גלידה או שניהם, לבחירתכם.

>> למתכון

כריך עוגיות חמאה במילוי גנאש שוקולד

כלומר, "עוגיות מילאנו" - עוגיות קלאסיות של החברה האמריקאית Pepperidge Farm המורכבות מסנדוויץ' של שתי עוגיות חמאה דקות וביניהן גנאש שוקולד. מתכון ביתי נצחי שתכינו שוב ושוב.

>> למתכון

עוגיות מזל

עתידות: אתם הולכים להכין את העוגיות האלו. כי הן פשוטות כל כך להכנה, טעימות לא פחות ובעיקר מעניקות זמן איכות מלא הנאה עם הילדים. מתכון לעוגיות מזל סיניות של אשפית המטבח מרת'ה סטיוארט

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר