מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף מוקפץ עם פטריות בטריאקי

ארוחה שמכינים כאן ועכשיו והתוצאה: מנת מופת שכיף לאכול בגלל המרקם הלעיס שמדגיש את הטעמים האסייתיים. בקיצור: מתכון מנצח (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף שלם, חתוך לקוביות בגודל ביס
  • 2 סלסילות פטריות טריות, פרוסות
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 כוס רוטב טריאקי מוכן
  • 2 כפות שומשום
  • 5 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. במחבת טפלון מחממים את שמן ומטגנים את הפטריות תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד להזהבה יפה. מוציאים לצלחת.

2. מוסיפים את קוביות העוף למחבת ומטגנים תוך ערבוב מתמיד, עד שהעוף מקבל גוון לבן.

3. מחזירים את הפטריות למחבת, מקפיצים יחד במשך דקה, יוצקים את הטריאקי על הכל, מוסיפים את השום ומקפיצים היטב יחד במשך 4-5 דקות. מסירים מהאש, מפזרים שומשום על הכל ומגישים מיד עם אורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר