פיצה שוקולד ומרשמלו - גם ראש חודש, גם 'זמן' חדש: פיצה מפנקת
פיצה שוקולד ומרשמלו (צילום: www.thegraciouswife.com)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 500 גרם קמח, מנופה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף מלח
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 1/2 קופסת שוקולד אגוזים משובח
  • מרשמלו
  • שברי חטיפי שוקולד (אופציונלי)
  • קוקוס קלוי (אופציונלי)

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, לשים את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן, המלח ועד 1/2 1 כוסות מים, עד לקבלת בצק אחיד שנפרד בקלות מהדפנות. מכסים את הקערה ומתפיחים במקום חמים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

2. מחלקים ל-2 את הבצק, ומרדדים כל חלק לפאי עגול.

3. אופים כל פאי בנפרד בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, עד שהבצק מזהיב ומוציאים.

4. מורחים על כל פאי 1/4 קופסת שוקולד, מפזרים מעל מרשמלו, שברי חטיפי שוקולד וקוקוס קלוי, ומחזירים לתנור. אופים במשך 10 דקות נוספות. מקררים 5 דקות, פורסי למשולשים ומגישים.