לפנק לפנק

מתכון לפיצה שוקולד ומרשמלו

גם ראש חודש, גם 'זמן' חדש - כל הסיבות לפיצה המפנקת של מורן פינטו, שלמען האמת היא הכל חוץ מפיצה. שימו את הדיאטה בצד ותקראו לכו-לם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 500 גרם קמח, מנופה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף מלח
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 1/2 קופסת שוקולד אגוזים משובח
  • מרשמלו
  • שברי חטיפי שוקולד (אופציונלי)
  • קוקוס קלוי (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, לשים את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן, המלח ועד 1/2 1 כוסות מים, עד לקבלת בצק אחיד שנפרד בקלות מהדפנות. מכסים את הקערה ומתפיחים במקום חמים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

2. מחלקים ל-2 את הבצק, ומרדדים כל חלק לפאי עגול.

3. אופים כל פאי בנפרד בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, עד שהבצק מזהיב ומוציאים.

4. מורחים על כל פאי 1/4 קופסת שוקולד, מפזרים מעל מרשמלו, שברי חטיפי שוקולד וקוקוס קלוי, ומחזירים לתנור. אופים במשך 10 דקות נוספות. מקררים 5 דקות, פורסי למשולשים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר