למוס שוקולד לבן עם רימונים. - ככה פותחים שנה: מתכון למוס שוקולד לבן עם רימונים
למוס שוקולד לבן עם רימונים. (באדיבות המצלם)
אאא

מיטל בוסקילה, ירושלמית, כבר מעל 6 שנים מתמחה בעיצוב עוגות, והדמיון בעולם האפייה מעולם לא היה גדול יותר. כמעט כל עוגה שבעולם, אתם מבקשים ומיטל כבר מתחילה להרכיב בראש את העיצוב והמוצרים ביחד.

מעבר לכך אם אתם מחפשים בר מתוקים לימי הולדת, בר או בת מצווה, אירוסין, ובכלל כל אירוע - כדאי שתתחילו להכיר.

להפתיע את כולם עם עוגה | מיטל - 0544382422 | sweetouch.mb@gmail.com

אפייה דורשת דיוק רב, ומיטל, בעלת חברת סוויטאצ', מכירה את עולם הדיוק היטב עוד מעבודתה בתחום הכלכלה והחשבונאות. אבל בעוד שלב העשייה הוא מאד טכני, כדי ליצור עוגה, כדי לעצב אותה בדרכים יוצאות דופן, צריך בהחלט את החוש היצירתי והאופי האומנתי. 

אם אתם עדיין חוששים להתחיל, תדעו שעם קצת רצון אפשר לעשות הכל. מיטל היא אמא ל-7 ילדים וכאשת קריירה היא יודעת דבר או שניים עד כמה זה יכול להיות מתיש. אבל, פשוט אין, על הפרצוף המחוייך של מקבל העוגה המעוצבת עם שלל צבעיה, וזה כבר מעניק את הסיפוק שצריך.

להפתיע את כולם עם עוגה | מיטל - 0544382422 | sweetouch.mb@gmail.com

דיוק עם אופי יצירתי.
דיוק עם אופי יצירתי.
הגדלה
 
לכבוד ראש השנה ביקשנו ממנה מתכון לאופה המתחיל/ה - מתכון קל להכנה אבל שירשים כל אורח. לפניכם התוצאה:
 
מוס שוקולד לבן עם רימונים (12 מנות)
רכיבים:

150 גרם שוקולד לבן חלבי / פרווה משובח
150 מל' שמנת מתוקה / קצפת
250 מל' שמנת מתוקה / קצפת
50 מל' מיץ רימון (חצי רימון
גרגורי רימון

אופן ההכנה:

1. להמיס במיקרו את השוקולד עם השמנת להמסה מלאה ולשים בצד עד שיתקרר ויתקשה מעט.
2. להקציף את השמנת עד שתתיצב ולהוסיף את השוקולד ולהמשיך להקציף לשמנת יציבה.
3. לחלק את זה ל 2 קערות שווה ולערבב פנימה לאחת הקערות את המיץ רימון.
4. לשפוך כל קערה לשקיות זילוף נפרדות ולשים במקרר למשך 15 דקות.
5. להוציא מהמקרר ולזלף לתוך כוסיות את השמנת רימון ואז את השמנת שוקולד לבן ולפזר מעל גרעיני רימון.


קדימה לעבודה! בינתיים אתם יכולים לצפות בעוגות המעוצבות, ואם אתם מתכננים יום הולדת בקרוב...כדאי שתתחילו לחשוב איזה עוגה אתם רוצים שתהיה באירוע...

להפתיע את כולם עם עוגה | מיטל - 0544382422 | sweetouch.mb@gmail.com