מה אוכלים היום?

מתכון לנתחי חזה עוף ושעועית ירוקה במחבת אחת

מורן פינטו מתקתקת ארוחה כשרעבים - אבל אין כוח להשקיע בבישולי מופת. מתכון מקטגוריית "לגזור ולשמור" למנה משביעה וטעימה שכל אחד צריך לדעת להכין (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
נתחי חזה עוף ושעועית ירוקה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 2 כוסות שעועית ירוקה שלמה
  • 1 בצל סגול, פרוס לרצועות
  • 1 בצל לבן, פרוס לרצועות
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את קוביות העוף עד להזהבה קלה. מוציאים לצלחת.

2. לאותה מחבת, מוסיפים את רצועות הבצל הסגול והלבן ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השעועית בשלמותה ומקפיצים יחד עד שהשעועית מתחילה להתרכך.

3. מחזירים למחבת את קוביות העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים, מבשלים עוד כמה דקות עד שהעוף עשוי לגמרי. מגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר