באנו לעזור

לגזור ולשמור: 5 מתכונים לסתיו - שהם לא מרק

דייסת שיבולת שועל עם תוספות, גראטן ירקות שורש מוקרם, קדרת כרובית וחומוס טעימה, תבשיל עוף מחמם שמזמין המון לחם בצד וסיידר תפוחים מפנק לקינוח (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
דייסת שיבולת שועל עם תוספות (צילום: Brooke Lark)

דייסת שיבולת שועל עם תוספות

תפוחים, קינמון, דובדבנים / חמוציות, אגוזים ונגיעת וניל - הדרך הכי מוצלחת להקפיץ את הטעם לקערת הבוקר האולטימטיבית כשהטמפרטורות צונחות.

>> למתכון

גראטן ירקות שורש מוקרם

שילבנו לפת, תפוחי אדמה אדומים וארטישוק ירושלמי עם שמנת וגבינה נוטפת בתבנית אחת - ואין דרך להכין את זה לא נכון. תקראו לכולם, יש מוקרם בטעם של סתיו.

>> למתכון

קדרת כרובית וחומוס

תבשיל עסיסי בתיבול קארי מהמטבח ההודי המסורתי שטעים לשדך לאורז לבן פשוט וליהנות מארוחה מנחמת שעושה חשק לחורף.

>> למתכון

עוף ברוטב פלפלים ועגבניות

ארוחה בריאה וקלה להכנה שכל המשפחה תאהב. עיבוד מחמם לב למנת ביסטרו צרפתית קלאסית.

>> למתכון

סיידר תפוחים

עם כל הכבוד לכוס התה, קמו לה מתחרים נוספים הטוענים לכתר "המחמם הרשמי של החורף", כמו סיידר התפוחים המפנק הזה, שהדבר הכי מסובך בו זה לקלף את התפוחים.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר