באנו לעזור

המרכיב המפתיע שנותן טוויסט אוורירי לעוגות מתערובת קנויה

רציתם לפנק בעוגה "תוצרת בית" אך איכשהו היא יצאה עוגת חנק קלאסית עם סימנים מובהקים לתערובת קנויה? עם המרכיב הבא תשימו סוף לתוצאות המאכזבות ותקבלו עוגה אוורירית ולחה שאף אחד לא יחשוד שלא עמלתם עליה לגמרי בעצמכם (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בטח הכנתי את זה בעצמי (צילום: Charles Etoroma)

יש כאלה שמוסיפים לתערובות שמנת חמוצה או מיץ לימון כדי להכניס בתוצאה הסופית טוויסט שמרגיש כאילו אתם אשפי מטבח, אבל הטריק הבא מצליח להתעלות על כולם.

מה עושים? החליפו את השמן הצמחי במתכון להכנת עוגה מתערובת קנויה בשמן קוקוס מומס - ביחס שווה.

התוצאה? עוגה סופר לחה ואוורירית, עם ניחוח מעט מתוק שרחוק מלהרגיש קנוי ודחוס ומלאכותי (נו, הטעם ההוא שידוע בשמו כ"לקח לי שעתיים לעשות את זה").

למה? בניגוד לשמן צמחי, שמן קוקוס מכיל כמות גבוהה של שומן רווי (82%), וערבובו עם התערובת לוכד בפנים יותר חמצן, מה שהופך את המאפים לרכים ואווריריים הרבה יותר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר