בטח הכנתי את זה בעצמי - כך תשימו סוף ל"עוגות החנק" מהתערובות הקנויות
בטח הכנתי את זה בעצמי (צילום: Charles Etoroma)
אאא

יש כאלה שמוסיפים לתערובות שמנת חמוצה או מיץ לימון כדי להכניס בתוצאה הסופית טוויסט שמרגיש כאילו אתם אשפי מטבח, אבל הטריק הבא מצליח להתעלות על כולם.

מה עושים? החליפו את השמן הצמחי במתכון להכנת עוגה מתערובת קנויה בשמן קוקוס מומס - ביחס שווה.

התוצאה? עוגה סופר לחה ואוורירית, עם ניחוח מעט מתוק שרחוק מלהרגיש קנוי ודחוס ומלאכותי (נו, הטעם ההוא שידוע בשמו כ"לקח לי שעתיים לעשות את זה").

למה? בניגוד לשמן צמחי, שמן קוקוס מכיל כמות גבוהה של שומן רווי (82%), וערבובו עם התערובת לוכד בפנים יותר חמצן, מה שהופך את המאפים לרכים ואווריריים הרבה יותר.