מה אוכלים היום?

מתכון לסלט עוף ואבוקדו עם סלרי ובצל סגול

מרוב שזה טעים תשכחו שזה בריא: סלט עמוס בירקות רעננים ומזינים ורצועות חזה עוף צלויות. ארוחה מהירת הכנה שתפנק כל תא בגוף שלכם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3 אבוקדו, חתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/2 לימון, סחוט
  • מלח ופלפל שחור
  • 3 ענפי סלרי, קצוצים דק
  • 2 כפות מיונז
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק דק
  • 300 גרם חזה עוף
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה:

1. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל שחור משני הצדדים. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, ומטגנים את העוף במשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה קלה. מוציאים לצלחת ופורסים לפרוסות דקות.

2. בקערת הגשה גדולה, מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט, ומניחים מעל את רצועות העוף. מגישים מיד, חם או קר, כסלט בפני עצמו או כמילוי לטורטייה או לסנדוויץ'.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר