מה אוכלים היום?

מתכון לשניצל עוף בציפוי גריל פריך

השפית מורן פינטו עם שניצלים אקסטרה קראנצ'יים ממכרים שתכינו שוב ושוב. טיפ: תכפילו כמויות, שגרו למקפיא ותשלפו בכל פעם שיתחשק לכם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
שניצל בציפוי גריל פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 נתחי חזה עוף גדולים
  • 1 כוס קמח לבן, מנופה
  • 6 כפות פפריקה (עדיף מעושנת)
  • מלח
  • 2 חבילות ביסלי גריל
  • 3 ביצים
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. דופקים את נתחי העוף לשניצלים גדולים.

2. במעבד מזון, טוחנים את הביסלי לפירורים דקים.

3. מסדרים 3 קערות: בקערה אחת טורפים את הביצים עם מעט מלח, בקערה שנייה שמים את הקמח ובקערה השלישית את פירורי הביסלי.

4. במחבת גדולה, מחממים היטב שמן לטיגון חצי עמוק - רק כשהשמן חם מספיק מתחילים לטגן.

5. מורחים את נתחי העוף בפפריקה משני הצדדים, מצפים בקמח ומנערים את השאריות, טובלים בביצים ואז בפירורי הביסלי ומטגנים כל שניצל במשך 3 דקות מכל צד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר