באנו לשדרג

מתכון לכרובית וגרגרי חומוס צלויים בתנור בתיבול פיקנטי

ארוחת צהריים לא שגרתית שתשמור עליכם שבעים עד הערב: כרובית וגרגרי חומוס צלויים בתנור בתיבול פיקנטי שמערבבים לתוכם תוספת מרעננת של גרגרי רימון ופטרוזיליה טרייה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרובית בינוני, מחולק לפרחים
  • 400 גרם גרגרי חומוס משימורים, שטופים ומסוננים
  • 1/2 1 כפיות אבקת שום
  • 1/2 1 כפיות כמון
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אבקת צ'ילי
  • 1 כפית מלח גס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1/2 כוס גרגרי רימון
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. בקערה גדולה, מערבבים את פרחי הכרובית וגרגרי החומוס עם התבלינים, שמן הזית ומיץ הלימון עד שהם מצופים היטב.

3. מפזרים את תכולת הקערה בתבנית גדולה, ואופים במשך 45 דקות או עד שהכרובית והחומוס מעט פריכים.

4. מוציאים מהתנור, מעבירים לקערת הגשה, מערבבים פנימה את גרגרי הרימון והפטרוזיליה ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר