פסח עם השפית

מתכון לסלט סגול: כרוב, סלק, חמוציות ברוטב מתקתק

השפית מורן פינטו עם סלט יפהפה שאפשר להגיש עם כל מנה בפסח (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט סגול שהולך עם הכל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ
  • 2 סלקים, מבושלים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן אגוזים

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הכרוב, הסלק והחמוציות.

2. בבקבוק קטן מערבבים היטב את שמן האגוזים, מלח, פלפל שחור וסוכר עד לקבלת רוטב אחיד.

3. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים מעל את האגוזים השבורים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר