מעניין לדעת

השוודים מבטיחים שהסלט הזה משדרג את טעם הפיצה

מתכון לקולסלאו כרוב שהשוודים מגישים אוטומטית עם כל משולש פיצה ומבטיחים: הטעם ישתדרג פלאים. אנחנו בטוחים שהראש שלכם מתפוצץ מפאנצ'ים עכשיו, אבל תנו לסלט הזה צ'אנס. הוא שווה את זה. אגב, אם אתם שואלים אותנו, הסלט הזה יכול להשתדך לכל מנה שהיא וממש לא מוגבל לפיצות בלבד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קולסלאו כרוב שמגישים עם פיצה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרוב לבן, מגורר דק
  • 2 כפיות מלח ים
  • 1 גמבה קלויה בשמן, פרוסה דק
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ יין לבן
  • 1/2 כפית אורגנו מיובש
  • קמצוץ פתיתי צ'ילי יבש
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כפית זרעי פרג
  • 1 כפית גרעיני חמנייה

אופן ההכנה:

1. מניחים את הכרוב המגורר במסננת גדולה, מפזרים מעל מלח ים ומשאירים 20-30 דקות. מנקזים היטב את הנוזלים ומנערים את עודפי המלח.

2. בקערה גדולה, מניחים את הכרוב המגורר, רצועות הגמבה והבצל.

3. בקערה קטנה, מערבבים את השמן והחומץ עם האורגנו, הצ'ילי ופלפל שחור עד לקבלת רוטב אחיד.

4. יוצקים את הרוטב על הסלט, מוסיפים את זרעי הפרג ואת גרעיני החמניות, מערבבים בעדינות ומגישים - לאו דווקא - עם פיצה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר