צפו

מרזל חגג בריקודים את פסיקת בג"צ

פעיל הימין הקיצוני ברוך מרזל המועמד במקום הרביעי ברשימת "יחד" התייחס לפסיקת בג"צ המתירה לו לרוץ לכנסת: "לרבבות יהודים יהיה למי להצביע". ומה פוגם בשמחה שלו? (פוליטי)

פעיל הימין ברוך מרזל הממוקם במקום הרביעי ברשימת "יחד" בראשות ח"כ אלי ישי, קיים הערב (רביעי) מסיבת עיתונאים והתייחס לפסיקת בג"צ המתירה לו להתמודד לכנסת.

"היינו צריכים מאוד מאוד להיות שמחים על זה שלרבבות יהודים יהיה למי להצביע, ולאנשים שרוצים להגיד דעה שונה תהיה זכות ביטוי" פתח מרזל את דבריו כשלצדו יו"ר "יחד" אלי ישי.

"אבל השמחה היא לא שלימה - אנחנו יהודים שנאמנים למדינת ישראל ואוהבים את צה"ל, ובצורה נלוזה השוו אותנו למחבלת חנין זועבי, וההשוואה הזו פוגמת מאוד מאוד בשמחה" אמר מרזל.

לאחר ההחלטה, פצחו מרזל ותומכיו בריקודים, ושרו "עוצו עצה ותופר".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
בש"ס מקללים יהודים במפלגת יחד שמחים עם יהודים
משלי שועלים
6
אמן שלא תעבור את החוז החסימה
אברני ש''ס
5
עוד למפלה למפלגה וכי אנו מחפשים חגיגות בכנסת או להגדיל את התורה וכי זהו מרשת מרן ??? שמנפנפים אלא משקרים את הציבור ומטעים אותם!!!
חיים
4
אין על המפלגה הזאת
גרוזני
3
ואלי ישי
שלמה
2
אם הייתה ללא אלי ישי הייתי מצביע לך אבל כיוון שבראש רשימתך יושב איש בוגד לכל הדרך ולמרן אין לכם את הזכות לקבל את קולי על אף שאני מאמין בדרככם . מבחינתי זה ראשית לפני הכל זה מהיא הייתה דעת מרן לולא אם היה חי עמנו היום . למי מרן היה אומר להצביע ? אני חושב גם שאם הצביע לכם אני זורק את קולי לפח כי לפי ה
יהודה
1
יופי אבל צריכים להעיף את חנין זועבי זה יהיה הכי טוב לכולם................... אגב אבא שלי פעיל של ברוך מרזל ........................
יופי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבחירות 2015: