ניצול שאריות

מתכון לרוטב בולונז תוך 7 דקות

הכנתם סיר קציצות בשר ונותרתם עם שאריות? הכינו מהן רוטב בולונז עסיסי וטעים שעובד עם כל פסטה או כמו שאנחנו אוהבים לקרוא לזה: מתכון לרוטב בולונז תוך 7 דקות (מתכונים, אוכל)

רוטב בולונז תוך 7 דקות (צילום: Emanuel Ekström on Unsplash)
זמן הכנה7 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן, חתוך לקוביות
  • 1-2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
  • 1 גזר, מקולף ומגורד
  • 1 שן שום, מגורדת
  • מיכל קטן של רסק עגבניות
  • 1/2 כוס מים
  • 500 גרם ספגטי, מבושל לפי ההוראות שעל האריזה
  • 9-10 קציצות בשר מוכנות

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול ורחב, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל והסלרי תוך ערבוב בכף עץ. אחרי 4 דקות, מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים יחד לריכוך.

2. מגרדים את שן השום ישירות על המחבת, מטגנים במשך דקה ואז מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.

3. יוצקים על הכל את המים ומערבבים עד לקבלת רוטב עגבניות אחיד.

4. מוסיפים לסיר את קציצות הבשר ובעזרת 2 מזלגות או 2 כפות, מפוררים את הקציצות בתוך הסיר. אם הרוטב יבש מדי, מוסיפים עוד מים. מבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים את הספגטי (שבושל וסונן מראש), מערבבים היטב עם הרוטב, מסירים מהאש ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר