1. בסיר גדול ורחב, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל והסלרי תוך ערבוב בכף עץ. אחרי 4 דקות, מוסיפים את הגזר, מערבבים ומטגנים יחד לריכוך.
2. מגרדים את שן השום ישירות על המחבת, מטגנים במשך דקה ואז מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
3. יוצקים על הכל את המים ומערבבים עד לקבלת רוטב עגבניות אחיד.
4. מוסיפים לסיר את קציצות הבשר ובעזרת 2 מזלגות או 2 כפות, מפוררים את הקציצות בתוך הסיר. אם הרוטב יבש מדי, מוסיפים עוד מים. מבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים את הספגטי (שבושל וסונן מראש), מערבבים היטב עם הרוטב, מסירים מהאש ומגישים מיד.
2 | לוקש 02/11/2020 |
1 | שרה 01/11/2020 |