זה שניצל, אבל לא כמו שאתם מכירים אותו, אלא בגרסה צמחונית, חלבית (או פרווה, אם תרצו) והיא פריכה, עסיסית וממכרת בדיוק כמו שניצלים רגילים שאתם עומדים ומנשנשים ישר מהמחבת בזמן הטיגון (מתכונים, אוכל)
קציצות שהן גם פרווה, גם ללא גלוטן וגם טעימות ועסיסיות שהכי כיף לאכול אותן חמות עם מטבל יוגורט, טחינה או שום-שמיר קר בצד. לאחר הטיגון, תוכלו לאפות קלות את הקציצות כדי להפוך אותן לפריכות עוד יותר (מתכונים, אוכל)
ארוחה מזינה, משביעה וסופר טעימה שמתקתקים במהירות, הטאקו הוא על בסיס טופו מתובל היטב, אבל השוס האמיתי כאן זו הסלסה המתקתקה-חמצמצה-פיקנטית שמורכבת ממנגו, אבוקדו, המון ליים או לימון ונגיעות של פלפל חריף (מתכונים טבעוניים, אוכל)
האמפנדס מורכבים מפירה בטטה, ללא קמח לבן, ממולאים בעדשים שחורות, ותוכלו לבחור אם לטגן אותם או ללכת עד הסוף עם הקטע הבריא ולשגר אותם לתנור. הכי טעים להגיש את האמפנדס עם גווקאמולי וסלסת עגבניות חריפה (מתכונים, אוכל)
מאפה חגיגי, יפהפה וטעים בגרסה טבעונית - ולא תאמינו כמה קל להכין את זה: מתכון לטרין חציל וגבינה על בסיס קשיו עם עגבניות שרי ופלפל אדום. כשהטרין מוכן, פורסים אותו באלגנטיות ומגישים עם ברוסקטות (מתכונים, אוכל)
תנו לנו לדאוג לכם לארוחת פרווה טעימה, מזינה ומשביעה לפחות פעם אחת בשבוע. והפעם: מתכון לסלופי ג'ו טבעוני - סנדוויץ' אמריקאי עסיסי מ"בשר" טחון עטוף ברוטב עגבניות פיקנטי. כריך שהוא ארוחה שלמה ב-20 דקות הכנה (מתכונים טבעוניים, אוכל)
תנו לנו לדאוג לכם לארוחת פרווה טעימה, מזינה ומשביעה לפחות פעם אחת בשבוע. והפעם: מתכון להמבורגר מגרגירי חומוס וירקות עם תערובת תיבול מנצחת (מתכונים, אוכל)
מי אמר שתבשילים מכינים רק בחורף? הנה מתכון לתבשיל קיצי, פיקנטי וטעים של עגבניות, חצילים וקישואים. תבשיל טבעוני נהדר, מתובל היטב שמגישים על הר של אורז (מתכונים, אוכל)