דבר ראשון | צפו

אב שכול באולפן: "יש מה לעשות בשביל לעצור את התאונות"

פינת 'רץ ברשת' על המוקשים המפתיעים של כיתת הכוננות במודיעין עילית | בפינת הבריאות - פדיקור רפואי בלייב | בפאנל נרחב - הארגון החרדי שפועל למנוע קטל מיותר | בפינת האייטמים הקצרים - החוק והקנס שיקבלו מי שיעשנו ברחובות איטליה (דבר ראשון)

דבר ראשון (בימוי: אבי לודמיר | עורך תוכן: ארי כהן | צילום: למי עזוז | עריכה: ידידיה כהן | הפקה: אשר רוט ואבי לודמיר))

התוכנית '', תוכנית האירוח היומית מבית 'כיכר השבת' - בלי פוליטיקה כמובן אבל עם כל האייטמים והתכנים החשובים והמעניינים, בהגשתם המשותפת של משה מנס ואלי גוטהלף.

והיום בתוכנית דיברנו על הדו"ח המטריד של ארגון בטרם המלמד כי ילדים חרדים בסיכון כפול למוות מתאונות. מי שהגיע לשתף מנסיונו הכואב הוא שלומי כץ אשר שיכל את בנו בתאונה ומתוך האסון הכבד פתח בהוראת הרבנים את ארגון חפצינו לחיים אשר פועל להסברה במגזר החרדי.

במסגרת הפאנל, שיתף יוסי עבדו את התשובות שקיבל ברחוב כששאל את האנשים על הנתונים הקשים ומדוע לדעתם הציבור החרדי נפגע כ"כ.

עוד דיברנו על ההתמכרות לרשת וסכנות הסמארטפונים והרשתות החברתיות, על הכתב החרדי החדש בבית הלבן, על פציעת בחור הישיבה וגם על המוקשים המקוריים של כיתת הכוננות במודיעין עילית.

ובמסגרת פינת הבריאות, ראיון וצילום מרתק של טיפול פדיקור רפואי לכתב כיכר השבת בו למדנו על חשיבות השמירה על כפות הרגלים.

ולסיום פינת ההלכה, עם הרב סיני והיום על מה עושים עם השמן שנשאר מנרות חנוכה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (83%)

לא (17%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
ראיון חשוב עם האבא ושמנס יפרסם י התלמודי תורה שלא הסכימו זהירות בדרכים
חיים רוייטנברג
10
סיפור עצוב
איש יהודי
9
כיתת הכוננות של מודיעין עילית חחחחחחחחחחח
מרדכי ינובסקי
8
הרגלים של יוסי ואיי ואיי ואיייי
איש יהודי
7
הרבה דברים אתם חזרים על עצמכם
david ja
6
הרג אותי עם הרגליים!!
יעקב
5
פששש אלי התגלח...
מישו
4
מה אם התשובות של החידות של הרב רצון?
מישו
3
אפשר לבקש שתפסיקו להתנדנד כשאתם מדברים כאילו אתם באמצע תפילה???? זה סתם מפריע ונראה מוזר ולא מקצועי. תודה על התוכנית!!!
יוסי
2
אחלה תוכנית
נתן
1
חשוב מאוד מאוד
כן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בדבר ראשון: