בתפילת יום העצמאות

משה חבושה בביצוע מיוחד - "שיר המעלות"

כמידי שנה נערכת בבית הכנסת עדס, לעדת החלאבים שבשכונת נחלאות בירושלים תפילה חגיגית לציון יום העצמאות. החזן העולמי משה חבושה הרעיד קהל שלם ביצירותיו המופלאות. אחד הקטעים שבלטו ביופיים היה שיר למעלות שמתוך תפילת ערבית בלחן של שיר התקווה, ההימנון של המדינה, לציון יום הולדתה ה-70 (מזרחי)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
איזה ביצועים שאין אף אחד שיכול לבצעם פשוט מדהים היה תפילה שלא תשכח (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
עדי
12
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי ועקנין
11
התקווה
2222
10
ומבקשים מחילה מאלו שנשארו בחוץ ולא הצליחו להכנס בברכה הנהלת בית הכנסת (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
הנהלת בית כנסת עדס
9
הרעיד וכו' די אם הבומבסטיות, זה נגינה פשוטה ,ואיפה נהרי למה לא הגיע היה שם קבוע?
אבי
נהרי היה פעם
נפתלי
8
בן פורת יוסף הבית הכנסת מלא מפה לפה ולא כנבואת המלעיזים
חזי יצחקי מוצא
7
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נועה
6
התקווה
2222
5
זהוא חלק מ"הוראת" הרבנות הראשית (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסף
4
אחלה משה חבושה ירבו כמותך בישראל
חיים אברהם
3
חרדים אמיתיים לא "חוגגים" את יום העצמאות!!! (אם כל הכבוד, ובלי לפגוע באחינו החילונים והדתיים הלאומיים ולכבד את דרכם) (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אשדודית
אנחנו בני העדה החלבית כן חוגגים!! חוגגים תודה לה' שאנחנו יכולים לחיות כיהודים בארץ שלנו. אנחנו אלה שגדלנו בפחד מהערבים כי אנחנו יהודים. אנחנו אלה שצעדנו ברגל להגיע למקום שנוכל ללכת בגאווה עם כיפה וציצית!! על זה אנחנו חוגגים!
ה
אנחנו העיראקים גם כן חוגגים ברמת גן בכל הבתי כנסת שלנו מקום המדינה ואתה או אחרים לא יחליטו מי כן חרדי ומי לא "חרדי" ובטח שזה לא נקבע לפי זה,וחרדי הכוונה חרד לדבר ה' לא אחד ששונא את המדינה מי שהנהיג את זה זה לא הספרדים זה רק חלק מהאשכנזים החרדים אז נ-א לא להכליל את כולם בחרדיות שלך תודה מראש!
כל הכבוד
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי כהן
1
איזה יופי גם חרד לדבר ה וגם יודע להודות לה על הניסים. כך צריך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד במזרחי: