מה הטעם של חוש הטעם?

קשה למצוא אדם שלא אוהב אוכל טעים. מאחורי המילה "טעים" מסתתרים מנגנונים פיזיולוגיים ופסיכולוגיים רבים. אלפי קולטנים שנמצאים על הלשון אחראים על חווית התענוג או הגועל שאנו חשים כשהאוכל נכנס לנו לפה. מיהו אנין טעם מבחינה מדעית? קבלו את המדריך המלא לחוש הטעם

דינה פלר | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר