HomeMade

צפו: גלידת מלון מרעננת וקיצית תוך 15 דקות

נכון, אתם יכולים לצאת החוצה, להזיע, לקנות גלידה ולהתרענן. אבל להתאמץ אם אתם יכולים להכין גלידה מרעננת בבית תוך 15 דקות? ואין צורך במכונה (מתכונים, אוכל)

11תגובות
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 מלון בינוני ("בשר" הפרי צריך לשקול לאחר הוצאתו כ-500 גרם)
  • 3 חלמונים
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 1 כוס (240 גרם) שמנת מתוקה / קצפת צמחית
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן הכנת גלידת מלון:

*המתכון המקורי חלבי, אך ניתן להחליף את השמנת המתוקה בקצפת צמחית ולהפוך את הגלידה לפרווה.

1. במעבד מזון או בבלנדר, טוחנים את "בשר" המלון לתערובת חלקה.

2. מקציפים את החלמונים יחד עם הסוכר ותמצית הווניל, עד לקבלת תערובת סמיכה בגוון צהוב חיוור. ניתן לעשות זאת מעל סיר כפול.

3. בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, ומקפלים את הקצפת לתוך תערובת החלמונים.

4. מוסיפים את תערובת המלון לקערה, ומערבבים לאיחוד מלא.

5. מאחסנים בכלי אטון, ומעבירים להקפאה של 4 שעות לפחות עד לילה שלם. מפשירים לטמפרטורת החדר 8-10 דקות לפני ההגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
המתכון ממש מעולה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אתי
6
לא הייתי מכינה את זה עם ביצים שלא מבושלות...
אאא
5
הכנתי ולדעתי עם מעט מיץ לימון היה יוצא הרבה יותר טוב רק חבל שכשפותחים את הקופסא מקדם אותך ריח ביצים
שיר
4
בלי ביצים חיות בבקשה.......
אנני
3
יש אפשרות להחליף במשהו את החלמונים? תודה רבה ולילה טוב
תירנית
2
יש להם אני חושבת ערוץ ביוטיוב
ש
1
רק שהייתי שמה לאותה כמות של ביצים סוכר ושמנת מתוקה יותר מלון כדי שירגישו יותר את הטעם
צבכמ

עוד בקינוחים :

מיוחד לראש השנה!

היכונו ל-3 ימי חג. שוב ושוב סעודות ו-רגע מה עם קינוחים? כבר הכנו גלידה, נמאס מרסק תפוחים ובכלל רוצים משהו קליל אחרי הסעודה- אז הנה- זה הקינוח המושלם שיתאים לכולם מגדול ועד קטן- חג שמח ובתאבון! (אוכל ומתכונים, קינוחים)

||
3

טיפים- במיוחד לקיץ

אתם אוהבים מאד אבטיח ולא יודעים כיצד לבחור את האבטיח המושלם? אתם מצטרפים במבוכה למתופפי האבטיח שמחכים לצליל עלום? כך תבחרו אבטיח מוצלח • שימו לב מה מכיל האבטיח ולמה הוא בריא (אוכל, בריאות). 

||
8
ש

חוויה נהדרת

אין כמו פינוק של קינוח טעים ובריא, אך לרב השילוב הוא בלתי אפשרי. מגשי פירות מעוצבים ויוקרתיים הם דרך מושלמת להפעיל פינוק עצמי וגם להפתיע חברים קרובים או יקרים (אוכל, עיצובי פירות).

כיכר בשיתוף לה לה מגשי פירות ומתנות|מקודם

באנו לשדרג

אל תתנו לעונת ההדרים לחמוק לפני שתכינו את הגרניטה הצהבהבה הזו. אבל קודם, הנה, אנחנו מסבירים: גרניטה היא קינוח איטלקי פירותי שכפי שהבנתם, דומה מאד לברד. שימו לב: היא קלה להכנה בבית, בלי מכשירים ואביזרים מיוחדים ודורשת רק ארבעה מרכיבים. הגישו אותה כמנה אחרונה קלה ומרעננת בארוחת צהריים וכשיבוא הקיץ, החליפו את מיץ התפוזים באבטיח (מתכונים, אוכל)

||
1

תוצרת בית

לפינוקים המתוקים הללו, שמקורם בשנות ה-60, יש שני שמות: "חטיפי 7 שכבות" ו"חטיפי קסמים" (או שמא "ריבועי קסם"?). בכל מקרה, אי אפשר להתכחש לעובדה שהם לא רק יפהפיים, אלא גם טעימים בטירוף ומזכירים קצת עוגיות שוקולד צ'יפס. הם מבוססים על ביסקוויטים טחונים שמצופים בחלב מרוכז ממותק דביק, הרבה קוקוס, שוקולד צ'יפס חום ולבן, שבבי פקאן ומלח גס - וכל זה תוך 35 דקות (מתכונים, אוכל)

||
4

באנו לשדרג

כולנו מסכימים שמתוק ומלוח זה טעים, אבל מה לגבי מתוק וחריף? קדימה, אתם יותר ממוזמנים לנסות את המתכון הזה לפופקורן קרמל פיקנטי. הוא חמים ויש לו ציפוי שנצמד לשיניים ויגרום לכם לחזור לעוד חופן, ועוד אחד, ועוד. אל תגידו שלא הזהרנו מראש (מתכונים, אוכל)

|

חנוכה

לא תמצאו דונאטס כל כך טובים בשום מקום. באחריות. יש להם טעם ומרקם מושלמים והם פשוטים להכנה יותר ממה שנדמה לכם. נכון, יצירת הבצק אולי דורשת כמה שלבים ולוקחת קצת זמן, אבל יש דברים ששווים המתנה וזה לגמרי אחד מהם (מתכונים, אוכל)

|

חנוכה

החג שכולנו אוהבים לאהוב יתחיל הערב וזו העת להפעיל את כל התותחים הכבדים לערב לביבות שאף אחד לא ישכח. איך תעשו זאת? כמובן, באמצעות הסופגניות הקטנטנות הללו שממולאות ב - שימו לב - גרגירי תירס טריים טחונים שיחד עם שמנת מתוקה וסוכר יוצרים קרם אוורירי מתקתק שגורם לנו להזיל ריר רק מלחשוב עליו (מתכונים, אוכל)

|

תוצרת בית

הבעיה היחידה בחטיף הזה: הוא טעים מדי. אפילו ממכר, היינו אומרים. חוץ מזה, פשוט להכין אותו וכיף להגיש ולאכול. שימו לב לערבב את האגוזים כל 15 דקות, אחרת הם יתאחדו ולא יקבלו את הטעם הקלוי המשובח שאמור להיות להם (מתכונים, אוכל)

|
ש

אבל כבד: 

הרב אלדד טובול ז"ל גידל במסירות את חמשת ילדיו, ונפטר בפתאומיות תוך כדי הליך פיטורים ממקום עבודתו | הותיר אחריו חובות כבדים וחמישה יתומים. הגדולה כבר בגיל שידוכים – הקטן רק לאחרונה חגג בר מצווה | הם מתחננים לעזרתנו (חרדים)

כיכר בשיתוף ועד הרבנים|מקודם

חלבי או פרווה

חוששים להכין את הקינוח הצרפתי הכי שווה בערך? אל דאגה, אוראל בראל כאן עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת קרם ברולה - חלבי או פרווה. אקורד סיום מנצח לכל ארוחה (מתכונים, אוכל)

||
5

באנו לשדרג

הקינוח הדרום אמריקאי הזה הוא בעצם כמו פאי תפוחים, רק ללא בצק. ניתן לשלב אותו עם כל דבר: עוגת שוקולד / גבינה, פנקייקים, וופלים, דייסת קוואקר, גלידה ועוד. השתמשו בסוג התפוחים האהוב עליכם, זה לא באמת משנה. ותוכלו להשאיר אותם בקליפתם ולקבל מרקם פריך יותר (מתכונים, אוכל)

|

ליד הקפה

לכדורי שוקולד יש הילה של יום שישי בגן ילדים, אבל אוראל בראל כאן כדי להוכיח בדיוק ההפך ומציג גרסה עשירה ונהדרת לכדורי השוקולד הקלאסיים, כזו שהמבוגרים יעופו עליה (מתכונים, אוכל)

||
2

ליד הקפה

"משהו מתוק" שתמיד בא בטוב ליד הקפה: חיתוכיות פיסטוק ושוקולד לבן ללא צורך באפייה - מערבבים את המלית, יוצקים לתבנית, מעליה יוצקים את הגנאש וזהו. זה מוכן (מתכונים, אוכל)

||
6

ליד הקפה

הכנת ממתקים בבית נראית מרתיעה, אבל לעתים קרובות היא יכולה להפתיע. עם כמה מרכיבים, אתם יכולים ליצור באורח קסם ממתק חלבה, קינוח של קונדיטוריות יוקרתיות הפופולרי בכל העולם. הוא דורש שישה מרכיבים בלבד (וגם טבעוני ונטול גלוטן). אתם לא צריכים להוסיף לו הל - רוב האנשים מוותרים עליו - אבל בעינינו הוא נותן טוויסט מעניין (מתכונים, אוכל)

||
1

שעת יצירה

זה גדול, זה מתוק, זה דביק, זה מלכלך - וזה כל מה שילדים אוהבים. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת תפוח מסוכר על מקל. כיף לילדים, נוסטלגיה להורים (מתכונים, אוכל)

||
6

תרבחו ותסעדו

לא הספקתם להתארגן על חברים מרוקאים? אל דאגה, אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת ערימת מופלטות רכות וטעימות שמגישים עם דבש והמון חמאה למימונה, במוצאי שביעי של פסח (מתכונים למימונה, אוכל)

||
40

מאנצ'ינג

חטיף ממכר שמתקתקים כקינוח מושלם כשהאורחים כבר בדלת, באישון לילה כשהקרייבינג עולה או סתם כשרוצים להתפנק, יו ניים איט: אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת נאצ'וס פריכים ומתוקים מטורטיה שהכי כיף לטבול ברוטב שוקולד (מתכונים, אוכל)

||
7

קינוח חורפי מהיר

מה עושים עם בננות בשלות? פורסים אותן, מצפים בתערובת של סוכר וקינמון, מטגנים אותן להשחמה יפה ויש לכם את הקינוח החורפי המושלם בסיום ארוחה טעימה, נשנוש כיפי כשהאורחים כבר בדלת או תחליף נהדר לעוגה ליד הקפה של הבוקר (מתכונים, אוכל)

||
3

פינוק לסוף השבוע

עם הסרטון הזה אתם עומדים להיות אלופי הכנאפה. באחריות. אוראל בראל עם מדריך וידאו מפורט שלב אחר שלב להכנת כנאפה מושלמת עם מלית גבינות רכה רכה, מעטה קדאיף פריך, סירופ מתוק ותוספת של תותים או פיסטוקים וגלידה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

||
13
ש

מספר המקומות מוגבל

רוצים ללמוד שיטת טיפול פורצת דרך? המסע מתחיל אצלכם בסלון במחשב | אנחנו מאמינים שכל התשובות נמצאות בתוכך- בשיטת דמיון נובע לומדים להקשיב לתשובות מתוך הנפש ולחולל שינוי עמוק בחיים, באמצעות הדמיון (לימודים)

כיכר בשיתוף דמיונובע|מקודם
זמני היוםמזג אווירפנו אלינוקריירהמדיניות פרטיות