גפני: "נקבל לפחות 8 מנדטים"

ח"כ משה גפני אומר בראיון ל"כיכר השבת" כי הוא חש תחושה גדולה של אהדה שלא הייתה בעבר ומעריך: "אני חש את השטח ואומר שיהיו לפחות 8 מנדטים" • צפו בראיון (אקטואליה)

ח"כ משה גפני, יו''ר תנועת 'דגל התורה', הצביע הבוקר (שלישי) בקלפי ליד ביתו בשכונת נווה אחיעזר בבני ברק ומשם המשיך אל ביתו של מרן ראש הישיבה הגראי"ל שטיינמן אליו הוא נלווה בדרכו להצביע בקלפי.

לאחר מכן שוחח גפני עם "כיכר השבת" ואמר:" יש תחושה גדולה של אחריות. אנחנו חיים בתקופה קשה מבחינת היהדות בארץ, הנסיון לפגוע בהרבה דברים שיקרים לנו, ואני חש את ההתלהבות של האנשים בכל הארץ שעושים את הכל על מנת לבצע את שליחותם של גדולי ישראל ולעשות קידוש שם שמיים".

"אנחנו מרגישים תחושה שלא היתה בעבר", אומר גפני, "שיש לנו אהדה גדולה גם בקרב הציבור המסורתי ואני מקווה שהענין הזה יתורגם בסופו של דבר גם לקולות בקלפי".

גפני מוסיף ואומר כי "אני חש את השטח ואומר שיהיו לפחות 8 מנדטים. אנשים שלא הצביעו לנו בעבר עושים זאת היום כי יש מהפיכה של הציבור החילוני ביחס כלפי הציבור החרדי, ומפלגת יהדות התורה בפרט, ואני מרגיש זאת בכל רחבי הארץ".

"הנציגים שלנו לא נתקלים בהתנגדות שהיתה בעבר ומקבלים אותם בכבוד ואני מקווה שחלקם גל יצביעו בסופו של יום בשבילנו", אומר גפני.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
אוהבים אותו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוני
6
היום פגשנו בקלפי- אשה לגמרי חילונית- היא אמרה שהצביע - ג וכששאלנו אותה איך זה? היא אמרה-= שגפני לא יודע כמה אנשים מעריצים אותו בציבור החילוני.
יעקב
5
גפני אני הח''כ הכי חברתי אבל הפעם אמרת בדיחה
יוסי
4
אין סוף לראש המזרחי הפורה ראש ולענה שניחונו בה ראשי המרצחים והמחבלים שר"י אמן, ימותו הקנאים אין סיכוי לגרוסמן ושות' שיצליחו בחיים.
מחשבון
3
איך זה קרה שגפני מדבר נאום שלם לאומה בלי לקסוס את הצפרניים אפילו פעם אחת?
בני ברקי
2
יתוש קדמך. טומי נסק כשרשף שינאה לחרדים, רפול כבש שיאים, יאיר לפיד כמעט לכסא ראש הממשלה על המצע הנדוש של התעללות בחרדים , והנה עכשו גפני מספר לנו שהוא מרגיש אהדה גדולה מתמיד. ולא ניטעה, הציבור לא מריע לו בגלל שהבטיח לנסות לבטל את גזירת הגיוס, ולא בגלל שהבטיח תקציבים, אלא בגלל שהגביר את השינאה לר' שמ
איילת שקד
שמך נאה לך איילת שקד שכמותךף אח הוא לבעל משחית. אבל מה זה גיבובי השטויות שלך תכבד את עצמך (או שבעצם לכן הסתתרת מאחורי שם בדוי למנוע פדיחות)
מוישי פדר
1
כמו שיאיר לפד הצליח לעלות ולעלות ככל שהכריז על שנאה לחרדים, כך גפני הולך ומקבל אהדה מהציבור ככל שמגביר את רדיפתו אחרי הרב אוירבך.
איש מאושר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: