המאבק הנחוש ממשיך

הקטסטרופה התחבורתית בבית שמש • צפו

התושבים בבית שמש לא מוותרים, מי שהצטרף לדרישת התושבים - אלו חברות התחבורה. וועד הפעולה פיזר ברחבי העיר חומרי תעמולה וכבר בשבוע הבא יקיימו פגישה עם שר התחבורה (חרדים)

מאבקם של תושבי בית שמש למען תחבורה ציבורית ראויה מחריף, ברחבי העיר, פוזרו השבוע חומרי הסברה רבים ומי שהצטרף לתושבים אלו חברות התחבורה.

עוד בנושא ב'כיכר השבת'>>>

במהלך השבוע האחרון, הביעו חברות התחבורה תמיכה במאבק, והסבירו כי מי שמונע מהן לספק מענה תחבורתי מקיף לתושבי העיר הוא משרד התחבורה.

מר ארז לבחר, סגן מנהל אגף תחבורה ציבורית באגד, ציין כי מבחינת אגד ניתן לספק מענה תחבורתי מקיף לבית שמש בהיערכות של 24 שעות בלבד. "הקווים אכן עמוסים מאוד. לפני כמה חודשים הוספנו כמה נסיעות בודדות, אבל זה כטיפה בים. העיר צריכה שדרוג ותוספות גדולות על מנת לתת שירות טוב, לצערי אנחנו לא שם כרגע, הכל תקוע".

לדבריו, "מרגע שמשרד התחבורה ייתן את ההוראה, בהתרעה של 24 שעות אנחנו יכולים לתת מענה לתוספת נסיעות. לתגבר את הקוים בכל שעות היום. הדבר תלוי אך ורק במשרד התחבורה. הדברים נכונים לא רק ביחס לתדירות הנסיעות, אלא גם ביחס לפיזור בשכונות והרחבת השעות בהן ניתן השירות".

התושבים לא מתכוונים לוותר, ובצעד חריף הפיצו השבוע חומרי הסברה לתושבים שיסביר להם היכן הליקויים ואיך אפשר לתקן.

התושבים ששוחחו עם 'כיכר השבת', מעט יותר אופטימיים ומציינים: "שר התחבורה, בצלאל סמוטריץ' הבין את הבעיתיות וכבר בשבוע הקרוב הוא ייפגש איתנו ואנחנו מקווים לבשורות טובות".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

15
על מה אתם מתלוננים בדיוק? על מה? תבואו לביתר בשעות הבוקר, תראו את האטובוסים המפוצצים של קווים עילית, ואז תבינו שאתם חיים בגן עדן.
יוני
14
קו 1 מהכותל מקום 1
שירי
13
עליזה בלוך הגיע הזמן להתפטר! נכשלת בהכל, הגיע הזמן לחזור לברנקו--ויס, התלמידים מחכים לך, נקווה ששם הצלחת יותר...
יוסי
12
אתם רציניים? על זה אתם מתלוננים?בואו לירושלים ותראו מזה אוטובוס מפוצץ
רחל
11
אוטבוסים עמוסים עד אפס מקום די תביאו קווים לבית שמש
תושב בית שמש
10
בגלל זה קניתי רכב לפני חצי שנה כי לא יכולתי יותר לסבול. תאמינו לי שווה כל שקל.
שמעון
9
אין נהגים שרוצים לבוא מה יעשו???? שכל בית ספר יוצא הסעות פרטיות
נתי
8
זה לא רק בבית שמש בכל הארץ מפחיד עד מתי..???
מנופים קונטיינר
7
בירושלים המצב בכלל לא יותר טוב!!!!!
יהודי
6
יופי, סופסוף הרימו את הכפפה!!! כבר שנים שאנחנו התושבים סובלים, סופרבוס ממשיכה להתעלל בתושבים, מוציאה אוטובוסים מתי שבא לה איך שבא לה ולא נותנת דין וחשבון לאף אחד וכולם שותקים. הגיע הזמן לעשות לזה סוף, דבר ראשון להעיף את סופרבוס מבית שמש!!!!!!!!!!!!!! דבר שני להביא את קווים. כי גם לנו מגיע שירות.
תושב העיר
5
חבל שאתם נותנים במה למסכת השקרים של חברות התחבורה. אכן משרד החבורה אשם באי הגדלת תדירות ואי תוספת קווים ושינו מסלולי קווים קימים. אבל מי אחראי לדילוג על יציאת אוטובוסים? מי שולח נהגים המתעללים בנוסעים? לא אחר מחברות האוטובוסים...........
תושב בית שמש
4
תקנו רכב
אנחנו
3
שטויות! שיבואו לשבוע בירושלים אח''כ יתחילו לשלוח זרי פרחים לעליזה על התחבורה הנפלאה...
שמעון אייזנבך
2
איך בדיוק אגד תפתור את הבעיה בתוך 24 שעות. הרי אגד לא עומדת בלוח זמנים בכל הארץ וטוענת שיש מחסור בנהגים. ואגב, הבעיה היא בכלל עם סופרבוס.
לאגד אין נהגים
1
בירושלים זה הרבה הרבה יותר גרוע וכל יום
ישראל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: