לאחר ימים סוערים, בניסיון לבלום את התפשטות ה'קורונה', הבוקר (חמישי) נשמרו התקנות בשכונת מאה שערים - הרחובות היו ריקים ושקטים, התושבים התפללו במרפסות והמשטרה נשארה מחוץ לשכונה • צפו בתיעוד (חרדים, בארץ)
זאת התקהלות אסורה על פי חוק ועל פי דין תורה !
התפילה שלהם לא מגיעה לשמיים או תביא אותם לשערי חדר מיון, לא אותם אלא את ההורים שלהם
ה ישמור אותנו
מאיר
8
להפסיק את צינור הכסף מאמריקה ולונדון לפלג ועוד כמה משוגעים שמסכנים לא מהיום את הספינה כולה
דחוף
מה שייך לאנשי פלג, אתה אובססי בשנאה שלך המביאה את המגפה על עם ישראל. אתה מדבק רוחני לקורונה
אבי
7
ככה מקדשים שם שמיים ולא בפוליטיקה והפגנות טיפשיות עם דגלי אש"פ. לחשוב שהיה איזה אידיוט שניסה לומר שאסורה לפי ההלכה תפילת מרפסות. תבורכו אחינו .
ככה מקדשים
6
סוף סוף כתבה חיובית ויפה.
שרה
5
אין רק רע.
ענות העולם!
4
צריך להבין שמשפחה שגרה עם 10 ילדים בדירה של חדר וחצי זה משימה מאד קשה להישאר כל הזמן סגור בבית ולהשאר שפוי.
מישהו אחר שגר בדירה גדולה או בווילה עם ילד וכלב ויש לו תעסוקה של טלוויזיה ואינטרנט לא יכול ללמד משפחה חרדית כזאת איך לקיים את ההנחיות ולהישאר בבית כמו בכלא.
זה שרוב החרדים כן שומרים על ההנחיות
דודוי
3
ברחובות ביתר ג"כ כל משפחה לבד מתפלל במרפסות שלהם אבל מצטרפים ביחד כדי להתפלל במנין (שמותר במצב בדיעבד) אם שמירת כל כללי משרד הבריאות. ראיה שחרידים יכולים לשמור הכללים וגם למצאו דרך להמשיך חיים יהודי. לא צריך לעשות חילול ה!!
ביתר
2
עכשיו הם עושים מה שאנחנו עשינו לפני שבוע וחצי. יש המון אנשים ברחוב. חבל! זה פשוט סכנת נפשות
עדיין לא מספיק
1
זאת לא תפילת מרפסות. זוהי התקהלות מסוכנת. הם הפנימו את הכללים של לפני שבוע
0 תגובות