'העדה' שוב הפגינו

בצל התביעות האזרחיות: חסימת טרקטורים ושיבוש עבודות

מחאת העדה החרדית נגד עבודות הרכבת ברחוב בר אילן בירושלים נמשכה גם הערב, בצל התביעות האזרחיות שהוגשו • תיעוד מהשטח (חרדים)

ההפגנות ברחוב בר אילן בירושלים, נגד בניית הרכבת הקלה, נמשכות. במקביל עיריית ירושלים וחברת 'מוריה' ממשיכים להגיש תביעות אזרחיות נגד מפגינים.

גם הערב (שני) הפגינו כמה עשרות אנשי 'העדה החרדית' בצומת הרחובות צפניה ובר אילן נגד עבודות הרכבת וגרמו נזקים במקום. המפגינים חסמו את הטרקטורים במקום ושיבשו את העבודות.

כוחות משטרה ויס״מ שהוזעקו למקום פיזרו את המפגינים, ומנהלי העבודות עצרו את העובדות במקום.

אתמול, אחרי כמה עשרות תביעות ובניסיון לעצור את הפגנות נגד הרכבת בבר אילן, עיריית ירושלים הגישה לבית משפט השלום בירושלים שני תביעות אזרחיות נוספות נגד מפגינים. מכל מפגין מוריה והעיריה תובעים 300 אלף ש״ח. גם אתמול התקיימה הפגנה בבר אילן.

צפו בתיעוד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
ילד-לך לישון
מנוחה
5
מרב מיכאלי גרמה לי לתמוך בהם. אחרי שהיא הכריזה שהרכבת בתל אביב תעבוד בשבת ובעתיד גם בירושלים, הבנתי שמה שהיה נראה לי עד עכשיו מחאה משודעת, צודק בהחלט. הם מנסים למנוע חילול שבת עתידי בשכונותיהם, והם צודקים מאה אחוז. זו פעם ראשונה אי פעם שהדהיתי עם מפגינים אלימים בכלל ועם אנשי "העדה" המציקים בפרט.
אמא יהודיה
מה פתאום? המחאה שלהם מעולם לא הייתה בגלל נסיעה בשבת ומירב מיכאלי לא תצליח לגרום לרכבות לפעול בירושלים, בטח לא באזורים חרדים אז זה ממש לא סיבה להתנגד לרכבת. בכל מקרה די כבר עם ההפגנות האלה בלי וויכוחים על כן רכבת או לא רכבת ההפקרות והוואנדאליזם, הסבל לתושבים ולכל בני העיר שרק רוצים לסיים את העבודות ה
rochel schwartz
4
לדעתי לעצור בלי חשבון כל מי שנמצא שם לפחות לחודש בלי קשר חיצוני אז נראה גנבים וגזלנים לכו למאה שערים רוצים שקט מספיק חיות מסכן מי שהתחתן או יתחתן עם חלאות אדם
משה
3
אתם מטומטמים. מה תביעות יעזרו??? אין להם מאיפה לשלם. כלומר יש להם, אבל אין דרך להגיע לזה. מה עושים? מעצר ארוך, בו יחלקו להם רק לחם ומים (בד"ץ כן...) וזהו. ולעצור כמויות. לא לשחרר מייד. מעצר ל-60 יום.
שירה
2
הייתי שם אתמול בלילה וראיתי. לא ראיתי מפגינים, ראיתי כנופיות ד של חיות בדמות אדם שכל המטרה שלהם זה רק איך לגרום לסבל לעם ישראל. עוד הוכחה לחינוך הבזוי של ציבור חרדי
אלי
1
לא יפה לכתוב שזה העדה החרדית זה לא רשמימהעדה החרדית זה אנשים ששייכים לעדה החרדית והם סוברים כך
חיים

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: