ניו יורק: הרב שיק פונה לבית החולים

הרב אליעזר שלמה שיק, הידוע בכינוי "הצדיק מיבניאל", פונה לבית חולים בניו יורק בעקבות הידרדרות במצבו הרפואי. מקורב סיפר כי הרב חולה מזה כמה שבועות בדלקת ריאות (חדשות)

הרב שיק (צילום ארכיון: אלי הורביץ)

הרב אליעזר שלמה שיק - המכונה "הצדיק מיבניאל", פונה הערב (רביעי) לבית חולים בניו יורק בעקבות הידרדרות במצבו הרפואי.

הרב השוהה בניו יורק התלונן בפני מקורביו כי הוא אינו חש בטוב ובשל כך אלה הזמינו את צוותי ההצלה שהעניקו לו טיפול רפואי ראשוני ובסיומו פינו אותו לבית החולים בעיר.

אחד ממקורביו השוהה יחד עמו אישר את הפרטים וציין בשיחה עם "כיכר השבת" כי "הרב חולה מזה כמה שבועות בדלקת ריאות והערב הידרדר מצבו. צוותי ההצלה הציעו לרב להתפנות באמבולנס לבית החולים להמשך בדיקות והרב שמע לעצתם".

המקורב אמר כי טרם ברור האם הרב יאושפז בבית החולים או יעבור בדיקות וישוחרר לביתו. לדבריו, רק אחרי תוצאות הבדיקות ניתן יהיה לדעת תשובה בנושא.

הציבור נקרא להתפלל לרפואתו השלימה של הרב אליעזר שלמה בן מלכה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
אבי (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
4
הוא מרגיש מצוין כך אומר בנו, רק יש כמה קשקשנים ביבניאל שחושבים שיצברו אהדה אם מוהרא"ש חולה
ברסלבר
3
לרפואתך השלימה
נתן
2
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
1
הרב שלמה אליעזר בן מלכה ואישתו הרבנית שיפרה יכנא בת ססיא
משה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחסידים ואנ"ש: