כובש את הרשת

תוקף נכנס עם סכין לתחנה; השוטר הפתיע

שוטר תאילנדי בעיר הבירה בנגקוק הבחין לפתע בתוקף עם סכין שנכנס לתחנה מאיים, מה עשה השוטר? וכיצד הפתיע את הרשת כולה עם תגובה לא צפויה בעליל • צפו (מעניין)

תוקף נכנס לתחנת המשטרה בבנגקוק שבתאילנד כשהוא אוחז בסכין ארוכה ואיים על השוטר אנירוט מלי, שלא נבהל ובמקום לשלוף את נשקו ולירות בו החל לשוחח איתו כדי להבין את מצוקתו.

לאחר דין ודברים התוקף נתן לו את הסכין ואז הפתיע אותו השוטר שוב כשביקש ממנו חיבוק. מתברר למפרע כי התוקף היה נתון תחת לחץ רב לאחר שלא קיבל את שכרו כמאבטח כבר 3 ימים והגיטרה שלו נגנבה.

השוטר טוב הלב סיפר לאחר מכן כי הציע לו גיטרה במתנה ואף לקח אותו לאכול. התוקף אושפז לאחר מכן בבית חולים פסיכיאטרי להסתכלות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (17%)

לא (83%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
.
12
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יאיר
11
שימו לב אל הנשמה. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
10
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
זה נראה הסתה מבוימת עם מסר סמוי אכזרי מא
יכאטר...
צי
9
ושהוא לא בא כדי לפגוע באמת אלא סוג של קריאה לעזרה מרגש .
חני
8
לא רק בישראל
עידן
7
שם יש כל מיני סיפורים על אנשים במצוקה נפשית שנהרגו בגלל שנראו המאיימים על שוטרים (החזיקו מברג או השתוללו). אבל בננוגע לישראל מובן מעצמו שאין לזה כל שייכות עים המצב בישראל ולא קרב זה לזה ואי אפשר לדמות דבר לדבר כלל (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גמל
6
אתה צודק מאוד הם צריכים שוטרים פסיכיאטרים שידברו אתם ויסבירו להם שהם צריכים לעזוב את הארץ וללכת לגור בסוריה בעיר מוסול אצל דעאש ושם הם יוכלו להפגין בלי שיפריעו להם
דודי
5
ולא בא לפגוע באמת .
חני
4
כל הרגשות האלה
בוליווד
3
אבל על אמת (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
james
2
חוכמה בגויים תאמין הרויח גם את חייו וגם את חיי השני כל הכבוד (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רחל
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חרדי שפוי וחרד

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: