אופניים או שלט פרסום? פרסום סיני יצירתי

האופניים השיתופיים בסין הופכים בחודשים האחרונים לשטח פרסום יצירתי בו עושים שימוש החברות השונות. צפו בתיעוד ססגוני של אופניים שונות מרחובות סין שהפכו לשלט (מעניין)

(צילום: הרדיו הבינלאומי של סין)

אופניים שיתופיים להשכרה הם אחד הטרנדים החמים ביותר ברחובות סין. מידי חודש מגיע דגם חדש של אופניים שיתופיים, כשכל חברה מנסה לבלוט מעל השנייה בעיצוב ובצבע הנועז, יש אופניים בצבע זהב ויש אופניים בצבעי הקשת למשל.

עכשיו החברות מבינות שהן יכולות גם להפוך את האופניים לפרסומת. התחילה עם זה חברת ofo (שמתכננת להתחיל לפעול בישראל בקרוב) ofo הפכה את האופניים הצהובות לפרסומת לסרט "מניונים".

כעת גם המתחרה הגדולה של ofo, חברת מובייק בעלת האופניים הכתומים, משתפת פעולה עם דיסני. במסגרת שיתוף הפעולה הופיעו ברחובות שנחאי בימים האחרונים אופניים במראה מיני מאוס.

לטרנד הצטרפו חברות נוספות ו'הרדיו הבינלאומי של סין' אסף תיעוד של אופניים ססגוניות ברחובות סין.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
יא קשודה יא חמודתה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נממח

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: