לאחר 72 שעות

המפגש המרגש בין הכלב לבעליו • צפו

תושב פתח תקווה ביקש את עזרת המשטרה באיתור כלבו מגזע "רועה הולנדי". התברר כי אדם שעבר בסמוך לביתו חשב שהכלב מוזנח ולקח אותו • צפו במפגש בין הכלב לבעלים (מעניין)

במוצאי השבת האחרונה, תושב פתח תקווה הגיע לתחנת המשטרה בעיר וביקש את עזרת המשטרה באיתור כלבו מגזע "רועה הולנדי".

לאחר פעילות משטרתית אותר הכלב ברשותו של אחר.

מתחקור של המשטרה עלה כי אדם שעבר בסמוך לביתו של המתלונן סבר לתומו כי הכלב משוטט ומוזנח, וביקש להעניק לו בית.

כעבור 72 שעות מהרגע שנעדר, החזירה המשטרה את הכלב לבעליו במפגש "מרגש".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
פשוט לראות כמה פעמים תסרטון אני נהנה באלי לגדל רועה גרמני גזעי בקרוב ממש (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אוהב כלבים
7
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מוטי
6
משוגעים!!!
חיים
5
דקות שלא ראה אותי איך שהוא משתולל מהתרגשות כולו לב אפילו ילדיי שלא ראו אותי כל היום לא מקבלים אותי ככה אני ממש מרגיש כמו כמו סלב... ואם זה כלב רע אסור להחזיק מבחינה הלכתית!!!
בדוי
4
אני כן רואה שהכלב היה מעדיף להישאר איפה שהוא, אני כן רואה שבעל הכלב כן מאוד התלהב.
שי שבח
3
ממש התרגשתי אההם נגמר לי הטשיו. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אבי
2
כבעלת כלב אין לכם מושג איזה אהבה יש בין כלב לבעליו בטח כלב שהלך לאיבוד או נלקח זה משהו שמישהו שאין לו כלב לא ירגיש בחיים אתם אשכרה מפסידים פשוט בעל חיים מתוק מפרגן ומלא חום ואהבה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אסתי
לכלבים????????????????
206
הכלב הוא ידיד נאמן לבעליו. יותר מחבר בשר ודם. זה ידוע. והוא מחזיר אהבה נאמנה לבעליו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
זוהרי גדניאן
1
אל תשימי לב יקירה ואל תקחי ללב, אין מה לעשות תמיד היו ותמיד יהיו כאלו פרימטיביים שלא רואים אף אחד חוץ מאשר את עצמם ולצערנו הילדים שלהם שזה החינוך שהם סופגים בבית יוצאים יותר גרוע מהם ! אח"כ מתפלאים איך הדור הצעיר נראה כך ! הורים מפלצות וילדים מפלצות !! שתינו מבינות מה זה בעלי חיים ושתינו כמו רבים אח
אוהבת חיות
כי הכלבים נותנים הרבה יותר ממה שהם מקבלים זאת הסיבה שהיטלר גידל כלבים, לתשומת ליבך
שיר

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: