צדיק בסדום?

למרות החלטת נאור: סולברג השתתף בטקס

השופט נועם סולברג נטל חלק בטקס לציון יובל להתיישבות היהודית בגוש עציון למרות החלטתה של נשיאת ביהמ"ש היוצאת מרים נאור. "סולברג עדכן והגיע בלבוש אזרחי" (בארץ)

נועם סולברג (צילום: מרים אלסטר, פלאש 90)

בניגוד להוראת נשיאת ביהמ"ש העליון מרים נאור, הגיע שופט ביהמ"ש העליון נועם סולברג לטקס היובל להתיישבות בגוש עציון בשבוע שעבר. סולברג הגיע בהיחבא, בלבוש "אזרחי", עם בני משפחתו, כך נחשף הבוקר בגל"צ.

כזכור, הודיעה נשיאת בית המשפט העליון היוצאת מרים נאור, כי השופטים לא יקחו חלק בטקס הממלכתי שנערך בשבוע שעבר לציון 50 שנה להתיישבות ביהודה ושומרון, הבקעה והגולן. בשל כך, ביטל השופט ניל הנדל את השתתפותו בטקס. ההחלטה עוררה זעם רב בימין ונטען כי יש לבטל באופן כללי את השתתפותם של שופטים באירועים ממלכתיים.

בתגובה הרשמית מטעם ביהמ"ש העליון נמסר, כי סולברג עדכן את נאור על כוונתו להגיע לטקס כאדם פרטי.

סולברג חובש הכיפה סרוגה, מתגורר מעבר לקו הירוק ביישוב אלון שבות, בסמוך למקום עריכת הטקס.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
אני לא מבין נאור באה עם דעות קדומות ומחילה את זה על כולם האמת כבר לא שווה לכעוס מדינה של חנפנים וחלשים "מגיע בלבוש אזרחי" ממש גבר יצאת!!!! מתבייש בכם בית המשפט העליון וגם בך השופט סולברג מוטב שהיית נשאר עם משפחתך בבית ממש לא זקוקים לכם!!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יאיר
3
סדום? זו בני ברק
פופ
2
לחזור הבייתה בסוף יום העבודה. זה הרי ממש שנוי במחלוקת, אולי נאסור על שופטים לגור שם. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי פשוט
1
למען הסר ספק סדום = בית המשפח בעליון של מדינת ישראל
אבי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: