מה נאכל היום?

מורן פינטו מכינה כדורי סלמון מעושן במילוי גבינת שמנת

תכנית בישול ואירוח חדשה מבית 'כיכר אוכל': השפית מורן פינטו מארחת את "מלכת השוק", חן קורן - ומלמדת אותנו להכין כדורי סלמון מעושן ממולאים בגבינת שמנת - נשנוש נהדר לנוהגים היתר (כיכר TV)

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 300 גרם סלמון מעושן, פרוס
  • 500 גרם גבינת שמנת 38%
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ דק דק
  • מלח ופלפל
  • עירית טריה, קצוצה

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את הגבינה עם הבצל הקצוץ והתיבול.

2. פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים מעליו שתי פרוסות דג.

3. מניחים מעל כף גדושה מתערובת הגבינה.

4. מגלגלים לכדור בעזרת הניילון.

5. מקררים במשך 20 דקות ומוציאים את הניילון.

6. מניחים מעל טוסטונים או פטריה טריה, ללא רגל ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
את לא ספרדית
תמר
9
אצל הספרדים לא אוכלים דג וגבינה יחד זה אסור!!
אני
8
אוהבת את חן, טוב הבאת אותה !! תודה
אלופות
7
לספרדים אסור דג וגבינה. פינטו זה ספרדי...
מוטי
6
תוכנית מהממתתתת
אני
5
או, סופסוף מנות נורמליות. מילוי שמנת נשמע מגניב. אבל מי אוכל דג וחלב?
אילה
בדרך כלל היא עושה מאכלים עם מוצרים בסיסים בכל אופן זה רק הגבינת שמנת שאין בכל בית את רוב המצרכים יש ואים אתם אוכלים דג עם חלב ממלציה לנסות
שרי
4
מושלם
ארי
3
תביאו מתכונים עם חומרים יותר מציאותיים שיש בכל בית וכולם אוהבים...
בבקשה
2
עירוב חלבי ודגים יש המקפידים שלא לערב מוצרי חלב ודגים
זק"א
1
טוב די עם הדגיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם משהוה יותר על רמה, מי מכין את זה לשבת???????? חבל זה יכול להיות מעניין יותר!.......
תהילה

עוד במבשלות בכיכר: