"מבשלות בכיכר" חוזרת: מתכון חדש • צפו

לאחר הפוגה, התכנית האהובה, "מבשלות בכיכר", בהגשת מורן פינטו, חוזרת - ובגדול והפעם, מורן מכינה באולפן פסטה פטוצ'יני עם ארטישוק, זיתי קלמטה ופטריות ועל הדרך מנדבת טיפים שווים (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פטוצ'יני, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1 קופסת שימורי ארטישוק, מסוננים ופרוסים דק
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • מלח ופלפל
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות צלפים
  • 15 עלי בזיליקום, פרוסים

אופן ההכנה:

1. מסננים את הפסטה ושוטפים.

2. במחבת, מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את הארטישוק. לאחר טיגון קצר מוסיפים את עגבניות השרי והזיתים. מקפיצים ומוסיפים את הצלפים והתיבול. מוסיפים את הפסטה ומקפיצים במשך מספר דקות.

3. מפזרים את עלי הבזיליקום מעל ומגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

25
כייף לי לראות את כל הבישולים שלך... וכייף לעקוב אחרי הסטטוסים שלך! אחד הסטטוסים השווים!!!!!! כדאי לעקוב אחריה!
מורן המאלפת!!!
24
מורן המדהימה!!! כייף שחזרת אלינו עם התוכנית!!!
נועה
23
מדהימה שאתתת מורן!!! כיף לשמוע את הטיפים והפרקטיקה שאת מכניסה תוך כדי שמתאימים לכל מני דברים אחרים. פשוט ללמוד איתך לבשל לא רק את המתכון הספציפי אלופה!!!
רותי
22
לאחר המצרכים וכו ' שימו תמונות של המנה. שנדע מה הולכים להכין .
שימו תמונות של המנה בסוף .
21
פינטו זה מידיעלנה מישלנו אמרוקאים זה קבודדדדד דראי עמסלם אוכנה בן שאבת בן דביד סגן מל'ל מרי סיבוני מארגי כואן מלקיאלי.קולם ספרדים מרוקאים מישלנו איזה קבוד
יה עזיבםבם קבוד זה אוכל זה קבוד
20
ווואי נראה טעיםםם נתת לי חשק להכין גם:)
רבקה
19
6שיני שום???? זה לא מוגזם????? ועוד לעשות בזה ביסים?????
אני
18
מורן מהממת!!! מתכונים מצויינים והגשה פרקטית עם טיפים מעולים תמשיכי להצליח💗💗
מכירה מקרוב
17
מושלמתתת איזה אלופנ את
אני
16
ממש יפה מאוד ורמה גבוה , איזה כיף שאת מסבירה לאט ומובן.
יעקב
15
ל2, כבוד זה לכתוב בלי שגיאות כתיב.. סתםם, בקטע טוב.. נראה את המרוקאית שלי.. אפס..
אני
14
מגרה ביותר! אני ממש אוהבת את המתכונים של מורן ואת צורת ההגשה וההסברים שלה בהצלחה
מירי
13
סוווףףףף מורןן את מהממת כייף כל פעם לצפות מחדש ולהחכים בוכמובןן להכיןן
תודנההה
12
היית חסרה , וכייף שהמאכל מבושל ולא רק קר , כמו שהיה עד היום .
התגעגענו !! טוב שחזרת .
11
איזה כיף שחזרת מורן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלך היו חסרות ממש תודה רבה לכיכר השבת על תוכן מעניין לנשים!!!!!!
ו
נכון נכון
אמא
תודה רבה! מעריכה את התגובות הטובות...!
מורן
10
כיף לראות אותך יוצרת במטבח, כיף לעקוב אחרייך בסטטוסים וגם ממש כיף לעשות את המתכונים שלך. את מגוונת בצורה מיוחדת והמתכונים משובחים!
זהבית
9
אלופהההה עוקבת אחריה והיא מלכה אמיתית!!!
ללא שם
8
מורן היתה נראת לי קצת עצובה או עצבנית יכול להיות
אפרת
הגיוני... לכולנו יש תקופות ככה ככה
מירי
7
מורן המתוקה, צופה הסטטוסים ומקבלת ממך המון השראה, לאימהות, לצבעוניות, טעמים. אני ממש נהנת ממך!!! המשיכי לעשות חייל, עלי והצליחי (;
חני
6
מורן את מהממת. אשת חיל של ממש אשרייך אשרי יולתדך
דנה
5
איך את מעבירה יפה מול המסך אלופה ממש
שושי
4
עוקבת בסטטוסים ואת מדהימה.. וגם פה.. שווה לכן לעקוב
ליאת
איך אפשר לעקוב? אשמח גם...
מירי
3
אין כנימות בלימון?
אוירבעך
2
כל עדשה מיקרוסקופ
h
1
משבלבת שיעור במטבח להכיר את אופי המוצרים תוך הכנה של מתכונים ובזו קלילות . מחכים לעוד דברים טעימים:-)
תודה !!

עוד במבשלות בכיכר: