"מבשלות בכיכר": דניס בקרם קוקוס ופטריות

והשבוע, שוב נפגשים בתכנית האהובה "מבשלות בכיכר". מורן פינטו מגישה ומכינה פילה דניס בקרם קוקוס ופטריות. שימו לב: חשוב להקפיד שהדג יהיה טרי - כך תבטיחו שהמנה שלכם תצא טובה יותר (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 פילה דניס טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1 מיכל קרם קוקוס 21%
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
  • 1 סלסלת מיני פטריות פורטבלו

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הג'ינג'ר ופורסים את הפטריות.

2. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הדניס מצד העור כ-4 דקות. מוסיפים בצד את הפטריות ומטגנים, תוך כדי ניעור המחבת. מוסיפים את הג'ינג'ר ומתבלים במלח ופלפל. הופכים את הדג לצד שני ומוסיפים את קרם הקוקוס. שוב מתבלים ומבשלים על אש נמוכה, עד לקבלת קרם סמיך.

3. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
תכנית נהדרת, נהנים מאוד!! נשמח למתכוני סלטים מעניינים...
תמר
מורן אלופה
ריקי
אין על מורן
ריקי
6
חסר במתכון הכתוב שום (כפי שרואים בסרטון...)
פיספוס!!! חסר
5
כמה מלך ופלפלפ ואיך היא לא שוטפת את הפטריות יש תולעים!!!!!!
ע
4
די לאוקי הי מגזימה
אישה
3
יפה מאוד , המתכונים שלך פשוט מושלמים
מירית
2
יש לך מתכונים אלופייםםםםם את מהממת
אני
1
"כל עדשה מיקרוסקופ" יא וואלדי איזה קציצות
יעקב

עוד במבשלות בכיכר: