מרענן: סלט כרוב, גזר, תפוח ושקדים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו חושבת כמה צעדים קדימה ויוצרת סלט שיכול לככב על השולחן בחגים הקרבים, המורכב ממוצרים שיש לכולנו בבית: כרוב סגול, גזר, בצל ירוק, תפוח ירוק, שקדים ורוטב עדין אך מלא טעם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ גס
  • 2 גזרים, חתוכים למקלות
  • 2 תפוחי עץ, חתוכים למקלות
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 1/2 כוס שקדים מולבנים
  • לרוטב:
  • 1/2 לימון סחוט
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף סילאן
  • מלח

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים. בקערה נפרדת, מניחים את מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומגישים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
היתגעגענונ למורן ולמתכונים הטובים .
י
5
מגרההההההה
ללא שם
4
יופי רק פאה קצרה זה טוב!!!
אני
שום כלום לא טוב בפאה.
שרה אמנו.
היא לא שעלה לדעתכם נכון? אז במקום להעיר על הפאה אפשר להחמיא על המתכון
.
צודקת או צודק
מישהוא
3
הסלט נראה ממש טעים ויפה . אין עליך מורן ,אלופה !!!
חני
2
מה משקל הכרוב?
חוה
1
לא שוטפים את הירקות??? הכלים לא טבולים יש עליהם עדיין מדבקות!! איך משדרים סרטון כזה באתר חרדי?
פוטין

עוד במבשלות בכיכר: