תיעוד דרמטי

ארבו לרכב, סימנו אותו בלייזר ותקפו את המשפחה החרדית

במהלך חוה״מ סוכות רגמו באבנים רכב עם בני משפחה במטרה לפגוע בהם על רקע לאומני. היום הוגשה נגד ששה מהם הצהרת תובע (משטרה ארץ)

במהלך חוה״מ סוכות, בתאריך 12.10 בשעות הלילה, התרחשו הפרות סדר אלימות במספר מוקדים במזרח ובעוטף ירושלים, בהם באזור בית חנינא. כוחות משטרה גדולים טיפלו בהפרות הסדר באמצעים לפיזור הפרות סדר ועצרו חשודים במוקדים השונים.

באותו הערב, מספר פורעי חוק שהיו באזור בית חנינא, חלקם רעולי פנים, יידו אבנים לעבר רכבים שחלפו במקום תוך חסימת הציר עם פחי זבל ומשטחי עץ. מהחקירה במשטרה עולה כי החשודים ביצעו מארב מתוכנן במקום, ובשלב מסוים אחד מפורעי החוק סימן לאחרים באמצעות ציין לייזר לעבר רכב שבו היו בני משפחה חרדית, תושבי נווה יעקב, שהתקדם לעברם. החשודים תקפו את הרכב ויושביו באלימות חמורה, באמצעות מטח אבנים שיידו לעבר הרכב ורדפו אחריו. נהג הרכב הצליח להימלט מהמקום, ובעקבות המקרה נגרמו נזקים לרכב, ונוסעת בתוכו נפגעה באורח קל.

כוחות משטרה גדולים הוזעקו למקום, פיזרו את הפרת הסדר באמצעים לפיזור הפרות סדר, ובמקביל המשטרה פתחה בחקירת המקרה שהוטלה על היחידה המרכזית במחוז ירושלים.

לאחר פעולות חקירה מגוונת שבוצעו במשטרה, בימים שלאחר המעשה עצרו בלשי ימ״ר ירושלים שמונה חשודים, זאת בחשד למעורבותם במעשה שבוצע עפ״י החשד על רקע לאומני. כל החשודים שנעצרו - בני 16-17, תושבי בית חנינא. בביתו של אחד החשודים שאף תקף בעת מעצרו את בלשי המשטרה, נמצאו על תלויות על קיר חדרו תמונות מחבלים מהחזית העממית.

מעצרם של החשודים הוארך בבימ״ש, ובחקירתם התברר כי רצו לפגוע במכוון בכוחות המשטרה או ביהודים. היום עם סיום החקירה במשטרה וגיבוש תשתית ראייתית כנגד שישה מהחשודים שנעצרו, הוגשו הצהרות תובע בבימ״ש מטעם הפרקליטות. כמו כן מעצרם של החשודים הוארך היום בבימ״ש השלום בירושלים בשלושה ימים זאת עד ליום 27.10, ובימים הקרובים צפוי נגדם כתב אישום בגין מעשיהם החמורים שיכלו להוביל לפגיעה משמעותית בחיי אדם.

צפו בתיעוד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
בן גביר חלאאאאס.
מצביע
10
למה כתוב 'פורעי חוק'? מדובר במחבלים! ידוי אבנים יכול להסתיים במוות!
חיים
9
חסלו את המחבלים הנבלות
הצהרת מה.
8
חילקו להם כבר סיגריות וקפה? נתנו להם כבר סילבוס של הקורסים שניתנים בכלא? הם פשוט רוצים בית מלון + אוניברסיטה בחינם, זה למה הם מנסים לעשות ביגועים....
אחד
7
ממש נס..לא יאומן ...מעניין מה אומר על זה ההוא שמזהה תהליכים..
שי
6
עם ארור וצמא דם של יהודים, שמקבלים תמיכה חיזוק ועידוד מ"יהודים" שמאלנים ואנטישמים שלא ברא השטן רח"ל.
שיח סוד
5
איפה המשטרה
Jonathan
4
מאז ממשלת בנט לפיד אין בטחון ברחובות ירושלים ובקרב כל הארץ
יאלה סמולנים בארא עופו מכאן
3
זה ניסיון לרצח כפשוטו, והיו הרבה יותר מ6 שרצו לכיוון הרכב,
אדי מרפי
2
נבלות
נבלות
1
אויש נו, בית המשפפט חנון והרחום הרי יחמול ויחוס וירחם על לוחמי החופש הפלסטינאים (במלרע) המסכנים של בית חנינא, שחיים בעושר ובפאר בלי לשלם ארנונה ומיסים, יושבים על עורקי הביטוח הלאומי ומוצצים את הדם של כולנו, ובתמורה: רוצים לשחוט אותנו ולקבל כאן משטר חמאס. איזון בבית המשפט זהו צו השעה. צאו להצביע!
מומו
צודק.חברה חייבים להצביע.חייבים
א.ב

אולי גם יעניין אותך:

עוד במשטרה :