לטקס, אבל חלבי

אוירת סעודה שלישית עם טוויסט גסטרונומי מעניין

לפני ששבתות הקיץ מתקצרות להם, עדיין אפשר להעשיר את הסעודה שלישית החלבית במתכון שובר שיוויון • תנובה מרעננת לנו את התפריט הקבוע עם לביבות גבינה שאפשר לחמם על הפלטה (אוכל ומתכונים)

לביבות התפוחי אדמה מקבלים טוויסט חלבי נוטף גבינות (צילום: יח"צ)

כמות: 6 סועדים

רמת קושי: קל - בינוני

זמן הכנה: עד 30 דקות

מצרכים:

  • 4 תפו״א
  • 2 קישואים
  • 2 ביצים
  • חבילת גבינת פטה כבשים פיראוס
  • 2 כפות קמח

אופן ההכנה לפני שבת:

1. מקלפים את התפו״א ובעזרת פומפייה מגרדים את התפו"א והקישואים

2. מעבירים למסננת או מגבת, סוחטים היטב ומעבירים לקערה

3. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים וטורפים היטב לקבלת תערובת אחידה

4. מחממים במחבת רחבה שמן לטיגון, ויוצקים בזהירות מהתערובת לביבות

5. מטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה

6. מאחסנים בכלי אטום בקירור עד להגשה

*יש לחמם על הפלטה חצי שעה לפני הגשה

מומלץ להגיש לצד מטבל שאוהבים,

בתאבון!

לרכישת מוצרי פיראוס >>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר