לרגל תשעת הימים

דג מושט ברוטב פסטו - לשמחות ולסתם שגרה

בתשעת הימים הדג הופך למרכיב מרכזי בארוחת הצהריים. קבלו מתכון למושט פיקנטי במראה יוקרתי בתוספת הוראות הכנה.

אוראל בראל | כיכר השבת |
(צילום: אוראל בראל)

דג ברוטב פסטו

מצרכים:

2 יחידות של פילה דג לבן

צרור עלי בזיליקום

2 כפות שמן זית

חצי כפית פלפל שחור

חצי כפית מלח

2-3 שיני שום

2 כפות צנוברים

10-12 עגבניות שרי

אופן ההכנה:

במכתש ועלי נכניס תחילה את הבזיליקום והשום ונכתוש היטב, נוסיף פנימה שמן זית, מלח, פלפל, וצנוברים ונערבב היטב. אפשרות נוספת היא לקצוץ היטב את הבזיליקום והשום. נסדר על גבי נייר אפייה את העגבניות שרי ומעליהם את הדג ונמרח בנדיבות את רוטב הפסטו. נאפה על חום של 170 מעלות לכ- 25-30 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר