כמו במסעדה

אטריות בקארי וקוקוס - המנה הפרווה שתציל את חג השבועות

בין כל השמנת, הגבינות והמאפים בא לי להכניס רעננות אחרת לשולחן החג: מנה פרווה, צבעונית, עדינה ומלאת טעמים ומרקמים עם קרם קוקוס, קארי, ירקות ואטריות שנמסות בפה... חלום! (אוכל ומתכונים)

אטריות בקארי וקרם קוקוס! תוספת מקורית ופיקנטית לשבועות (צילום: באדיבות המצלם)
אטריות בקארי וקרם קוקוס! תוספת מקורית ופיקנטית לשבועות - צפו (צילום: באדיבות המצלם)
סועדים4
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

    800 גרם אטריות להכנה מהירה של מזרח ומערב

    לירקות המוקפצים:

    • 5 בצלי שאלוט חתוכים לפרוסות
    • 10 פרחי כרובית
    • מארז פטריות פורטבלו חתוכים לפרוסות
    • כוס אפונה
    • 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים גס (רק החלק הירוק)
    • ¼ כפית מלח
    • ¼ כפית פלפל
    • 4 כפות שמן

    לרוטב:

    • 400 גרם קרם קוקוס מזרח ומערב

    חופן פטרוזיליה

    • 4 כפות רוטב קארי מקסצ'אפ מזרח ומערב
    • 2 כפות רוטב סויה יאמאסה מזרח ומערב
    • כף קורנפלור
    • כפית מלח
    • ½ כפית פלפל שחור

    להגשה:

    • עירית קצוצה
    • בוטנים מטוגנים גרוסים
    • סטייק פטריות יער

    אופןההכנה:

    במחבת/ ווק לוהט שמים שמן ואת כל הירקות ומקפיצים קלות.

    חשוב לשמור על הירקות במרקם אל דנטה ולא לרכך מידי.

    מתבלים במלח ופלפל.

    במיכל שמים את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים.

    טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

    מוזגים את הרוטב על הירקות ומבשלים 5 דקות ועד להסמכת הרוטב.

    חולטים את האטריות במים רותחים 10-15 שניות

    ומוסיפים לרוטב.

    מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.

    מפזרים בוטנים ועירית.

    בתאבון!

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    1
    וואו מדהים!! הולכת לקנות מצרכים ביייי
    הדר

    עוד בתוספות: