ארוחה ל-6 סועדים

לגזור ולשמור: רוטב אדום עסיסי לדג

זה מתכון שראוי לשמור בהישג יד ויש לכם מנה מרשימה במינימום עבודה שתשדרג לכם את צלחת ארוחת הערב: מתכון לדג בקלה ברוטב עגבניות ותימין עסיסי וטעים • עד 10 דקות עבודה (מתכונים, אוכל)

בקלה (דג קוד) ברוטב עגבניות ותימין עסיסי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילטים של דג בקלה (קוד)
  • 7 עגבניות אדומות
  • 2 בצל בינוני
  • 6 גבעולי תימין (ללא העלים)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפיות סוכר חום בהיר
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנת בקלה ברוטב עגבניות:

רגע לפני: זה מתכון שראוי לשמור בהישג יד ויש לכם מנה מרשימה במינימום עבודה שתשדרג לכם את צלחת ארוחת הערב: מתכון לדג בקלה ברוטב עגבניות ותימין עסיסי וטעים.

• קוצצים את העגבניות והבצל.

• מחממים את השמן במחבת עם שוליים מעט גבוהים או סיר סוטז' רחב, ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות, עד להשחמה קלה.

• מוסיפים את העגבניות וגבעולי התימין, רוטב הסויה והסוכר ומביאים לרתיחה.

• מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, ומבשלים את הרוטב במשך 5 דקות.

• מוסיפים את נתחי הדג, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 דקות, עד שהדגים מתרככים.

הגשה: למנה מושלמת, מניחים כל נתח דג בצלחת אישית, עליו יוצקים מספר כפות מרוטב העגבניות, ומגישים לצד קוביות תפוחי אדמה אפויות.

חדש! בקבוק 2 ליטר - הארוחה טעימה יותר עם קוקה-קולה

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד במנות פתיחה: