למה לקנות אם אפשר להכין בבית ויניגרט מעולה?

רוטב במרקם סמיך וטעם חמצמץ מרענן שמגיע מהמטבח הצרפתי. מיועד לתיבול סלט חסה, כרובית צלויה, תפוחי אדמה מבושלים וסלטים של ירקות ירוקים כמו שומר, אספרגוס, תרד, וארוגולה (מתכונים, אוכל)

רוטב ויניגרט קלאסי שישדרג כל סלט (צילום: S O C I A L . C U T on Unsplash)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1-2 לימונים, סחוטים היטב (1/4 כוס מיץ לימון)
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית דבש
  • 1 שאלוט קטן, קצוץ
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה קטנה, טורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית את מיץ הלימון, הדבש והשאלוט הקצוץ.

2. מוסיפים בזרם דק את השמן, תוך ערבוב מתמיד. כשהרכיבים מתאחדים לרוטב, מתבלים במלח גס ופלפל שחור, מערבבים ושומרים בכלי אטום עד להגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
ויניגרט בדכ עם חרדל לא?
איפה החרדל?
1
מה זה שאלוט???????
חן
בצלצלים קטנים
בצל שאלוט

עוד ברטבים וממרחים: