בשיחה עם הרצוג • צפו

שרה נתניהו: 'אני פצועה מהאריזות ומהלחץ'

בהתכנסות מצומצמת של בכירי המדינה, עם היבחרו של הנשיא הרצוג, נשאלה אשת רוה"מ לשעבר לשלומה - וענתה כי היא בלחץ: "אני פצועה מאריזת החפצים במעון" • צפו (ארץ)

"אני פצועה מהאריזות ומהלחץ" השיבה אשת ראש הממשלה לשעבר, לשאלת הנשיא החדש הרצוג. בסוף החודש הקודם בסיום טקס ההשבעה של הנשיא הרצוג, הוזמנו ששת סמלי השלטון לצילום המסורתי - הנשיא היוצא ריבלין, הנשיא הנכנס הרצוג, יו"ר הכנסת מיקי לוי, ראש הממשלה בנט, ראש האופוזיציה נתניהו ונשיאת בית המשפט העליון אסתר חיות.

בזמן ההמתנה לתמונה, אירח יו"ר הכנסת את בני משפחת נתניהו יחד עם בני משפחת בנט סביב שולחן עגול, עם שתיה קרה ופירות - ולראשונה נאלצה הגב' נתניהו לשבת יחד עם הגב' גילה בנט, פחות מחודש לאחר שבעלה של בנט הדיח את בעלה של נתניהו.

בסרטון שהגיע לידי 'וואלה', נצפה נשיא המדינה הנכנס שואל בשלומה של הגב' שרה נתניהו, וזאת משיבה כי היא בלחץ, ו"פצועה מאריזת החפצים במעון". זאת, עוד בטרם נדרשה משפחת נתניהו לפנות את המעון בבלפור, ולהעבירו לראש הממשלה הנכנס נפתלי בנט.

צפו בווידיאו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (9%)

לא (91%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
הסירטון לא ישן זו אשתו של בוזי וחוץ מזה את יכולה לראות את מיקי לוי ואשתו שהוא ממש חדש בעסק.
לשרי מתגובה 4
9
בגלל משפחת נתניהו הציבור החרדי במסגר. הסגידה לביבי ולמשפחתו - תוקעים את הציבור החרדי מלהביט נכוחה - ולהשפיע מה שאפשר בסיטואציה אחרת.
יהדות התורה
8
חחח צריכה פסיכולוגית... מה היא חשבה שהיא תשאר שם לנצח? למרות שאני מעריך את בעלה היא נראת לי קצת תלושה
ריבלין
7
הניחו לה די. היא כמו כול אישה , לעבור דירה ולחיות ככ הרבה שנים ברדיפה אופססית, זה נורא . אז ערוץ 7 תהיו בני אדם ולא חיות טרף שעורבים לטרף. די.
רחל
6
מעבר , כולל אריזה, פעם ב-12 שנים זה לא נורא. נסו את זה כל שנתיים :(
ב.
5
רוצים להתנדב לעזור לה ???
אפרים
4
מישהו יכול להסביר לי מה יש להם לארוז שם? בלפור הוא בית ששייך למדינה וכל הרהיטים והכלים שבו שייכים גם הם למדינה. כל מה שיש להם שם זה בגדים כמה זמן לוקח לארוז ביגוד? 3 ימים? שבוע?
מישהו
תחשוב שאתה צריך לארוז את כל הדברים שיש לך ולכל המשפחה שלך בבית וזה לא רק בגדים זה כלים וספרים וכל אחד עם הדברים שלו ומזכרות ותמונות וכו' וכו'
אני
בגדים חפצים אישיים תמונות תעודות...
.
3
נראה סרטון שן..רואים את רובי ריבלין ואשתו ..לא הגיוני
שרי
לא רואים את אשתו ז"ל..
לא
פשוט תקראי את הכתבה
יאיר
פשוט לא נכון רובי ריבלין האלמן הוא היחיד שיושב שם לבדו משני צדדיו יושבים הנשיא הנכנס יצחק הרצוג, ורעייתו- מיכל הרצוג
מישהו
2
מה אין כסף לחברת אריזה ?
אליהו
וואלה באמת מענין!
.
1
כמה שדיברו על שני המחנות וכל הפילוג והקיטוב והשנאה בסופו של דבר כל החברה' ביבי בנט מיקי ריבלין יושבים ומנייעסים עם שרה וכולם...
טולי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בציצית: