צפו: רבי המרצחים יוצאים מהבונקרים

לאחר שהפסקת האש בין ישראל לחמאס נכנסה לתוקפה התחילו בכירי הארגונים לצאת מהבונקרים בהם היו במשך כל חודשי הלחימה. צפו במחמוד א-זהאר מתקבל בתשואות (בעולם)

לאחר שהסכם הפסקת האש בין ישראל לארגוני הטרור ברצועת עזה נכנס לתוקף, החלו רבי המרצחים לצאת מהבונקרים בהם הסתתרו במהלך 50 ימי הלחימה עם צה"ל.

אחד מהם, בכיר חמאס מחמוד א-זהאר, נצפה כשהוא מסתובב ברחובות עזה ברכב, כאשר מאות אנשים מקבלים אותו בתשואות.

א-זהאר אמר לתושבים: "אנחנו מתחייבים לבנות לכם בתים טובים מאילו שנהרסו. נבנה נמל ימי ושדה תעופה".

מיד לאחר ההכרזה על כניסת הפסקת האש לתוקפה החלו אלפים מתושבי עזה לצאת לחגיגות ניצחון ברחובות הערים. בנוסף, גם פלסטינים בגדה ובמקומות שונים בתוך ישראל יצאו לרחובות להפגין את "ניצחון" ארגוני הטרור ברצועה.

החגיגות הערב בעזה

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
משקשקים שאם הם לא ימחאו כפיים ויריעו לרוצחים - דמם בראשם.. ויצא בסוף החוצה מגופם. ראינו איך הם חטפו כשרצו לברוח ולא להיות מגינים אנושיים... https://www.f
חיים ד
8
ימח שמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אאא
7
למה ?למה?למה?למה צהל לא ריסס אותו מלמעלה אווף
יונה
הנחמה היחידה שלי שהשם כבר יטפל בהם כמו שצריך.. בתקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר!!
אוסנת
6
ונרסס אותם!!!!!!
דחוף
5
למה לצפות בהם??? לא טוב להסתכל על רשעים.. ימח שמם ושם אימם -אמן!!
רות
4
שיפא
תר,
3
חכמים בלילה אלללללללק נראה אותם יוצאים פנים מול פנים עכשיו צריך לפוצץ אותם
רוחמה
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חח
1
תכלס נשארתי עם פחדים מטורפים שאין לי איך להסביר במילים אני מאד דואג אני לא רגוע שורה אחרונה ניצחו בגדול כי אני בטוח שעשרות כמוני כל רעד הכי קטנ מקפיץ אותי. ... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חושב

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: