מה אוכלים היום?

חוסכות שעות של טיגון: קציצות בשר אפויות

ארוחה מהירה לכל המשפחה שאפשר להגיש עם כל תוספת שרוצים: פירה, אורז, פסטה, ירקות מוקפצים או בתוך סנדוויץ' עסיסי: מתכון לקציצות בשר אפויות - כי למה לעמוד לטגן שעות כשאפשר לאפות נגלות שלמות בבת אחת? (מתכונים, אוכל)

קציצות בשר אפויות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל צהוב, קצוץ
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/4 כוס פירורי פנקו
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מיץ לימון (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים בידיים את כל הרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. יוצרים מהעיסה 20 כדורים בגודל שווה ומסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים או מרססים שמן על כדורי הבשר.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 במשך 30 דקות, עד שהקציצות שחומות ומוכנות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
ממש גיליתם את אמריקה
ללא שם
4
מושלם
לאה
3
יצא ממש טעים
ממ
2
ממש טעים פעם שניה שאנחנו מכינים את המאכל תודה רבה!! ותשלחי מתכונים של עוגות טובות וקלות
ממ
1
מה הקשר של הת"א בעינין?
דוד

עוד בבשר: