כיכר השבת

באנו לעזור

איך לקלף רימון ולשמור על ידיים ומשטח עבודה נקיים

בכל ערב ראש השנה אנו דוחים את קילופו עד הרגע האחרון, כשכבר אין בידנו ברירה. הפרדת גרעיני הרימון משאר חלקי הפנים המיותרים שבו, היא משימה מייגעת, אלא אם כן מכירים את השיטה הבאה (אוכל, באנו לעזור)

5
כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"ז באלול | 16.09.20
איך לקלף רימון ולשמור על ידיים ומשטח עבודה נקיים
(צילום: שאטרסטוק)

אח, רימון רימון. בכל ערב ראש השנה מחדש אנו דוחים את קילופו עד הרגע האחרון, כשכבר אין בידנו ברירה. הפרדת הגרעינים משאר חלקי הפנים המיותרים שבו, נדמית כמשימה מייגעת עד בלתי אפשרית, אלא אם כן מכירים את הטריק הגאוני הזה: שיטה קלה בת ארבעה שלבים בסך הכל, לקילוף רימון, מבלי להכתים את האצבעות (או להרוס את דלפק המטבח).

כיצד לקלף רימון

שלב ראשון

בעזרת סכין, סמנו את הפרי לרבעים.

השתמשו בסכין חדה ובזהירות רבה צרו ארבעה קווי חיתוך עמוקים על קליפת הרימון.

שלב שני

שברו את הרימון לארבעה חלקים, בעזרת הידיים.

שלב שלישי

הניחו את ארבעת הפלחים בתוך קערה המלאה במים.

השתמשו באצבעותיכם כדי להפריד את הגרעינים מהבשר, מתחת למים. (שלב נוסף אופציונלי: להתפעל כמה קל לעשות זאת).

שלב רביעי

השתמשו במסננת כדי "לדוג" את הגרעינים.

וזה הכל. תיהנו מאבני חן אדומות וטעימות והעיקר, שירבו זכויותיכם רימון.

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
5
אפשא לוותר על המים ובמקום זה כפפות
רחל 21.09.20
4
היה מעולה תודה רבה 🤗🤗🤗
סתם מישהו16.09.20
3
למה מתחת למים לא הבנתי?
שאלה17.09.20

הצגת כל התגובות

2
האם המים לא גורמים להירקבות מואצת של הגרעינים ?
עקרת בית16.09.20
1
בלי מים, קצת יותר קשה אבל שומרים על יותר גרעינים שלמים. חותכים בצורת מעגל כס"מ מתחת לכתר. רואים את הגרעינים, שיושבים בתוך כחמשה פלחים. חותכים לרוחב של איזה ס"מ עד 2 ס"מ מהקליפה בעומק של כמה מ"מ לתוך ה"חוצצים" הלבנים. אז עם שתי האגודלים על הליבה שבאמצע, מפרקים את הרימון, לשנים או חלקים ומשם לכל פלח ב
יש דרך נוספת20.09.20
אולי גם יעניין אותך
באנו לעזור

שבעה טיפים חיוניים להצלחת אפייה לאופים מתחילים

טובה אור | 02.11.23

באנו לשדרג

גורמה: זו הביצה המקושקשת המושלמת

כיכר אוכל | 09.01.23

פירה תפוצ'יפס: הדבר הכי חכם שנתקלנו בו

כיכר אוכל | 03.01.23

ננה בננה

איך מומלץ לאחסן בננות כדי שלא ישחירו

כיכר אוכל | 27.12.22

פריצת דרך

האם ידעתם שניתן לבשל במדיח כלים?

כיכר אוכל | 25.12.22
ש

'ווסט פארק' בירושלים

הזדמנות חסרת תקדים למשפרי דיור בפארק מגורי היוקרה החדש

כיכר בשיתוף ווסט פארק | מקודם

10 מזונות שאסור לעולם לאחסן בפריזר

כיכר אוכל | 30.08.22

תתחילו עכשיו

5 ארוחות מהירות לפתוח איתן את הצום

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.08.22

מה אוכלים בתשעת הימים?

5 ארוחות משפחתיות מעולות לשבוע הקרוב

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 31.07.22

תפריט מנצח

כל המתכונים והרעיונות הכי שווים לשבועות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 02.06.22
ש

הצדיק הבטיח והצדיק מקיים!

הזוי: מזכיר בת"ת ניצל מחוב של מיליון שקל

כיכר בשיתוף הצדיק מיבנאל | מקודם

תפריט מנצח

5 מתכונים לסעודות שבת קלות ומעולות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.05.22

תפריט מנצח

6 תוספות לא שגרתיות לשולחן השבת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 12.05.22

מהדגים ועד הקינוח

תפריט מנצח: 5 מתכונים קלילים ומעולים לשבת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.05.22

מה אוכלים היום?

לכבוד ההתחממות: 5 סלטים שהם ארוחה שלמה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 30.04.22
ש

כלי קודש

משרה מכובדת: הדרך למיצוי היכולת הלימודית

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

תפריט מנצח

5 מתכונים טעימים לשבת - בלי לעבוד קשה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.04.22

פסח כשר וטעים

כל המתכונים הכי שווים לפסח ולחול המועד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 14.04.22

תפריט מנצח

7 מתכונים מיוחדים שיפארו את שבת הגדול

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.04.22

מה אוכלים השבוע?

5 ארוחות ערב קלילות וטעימות לשבוע חם ויבש

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 03.04.22
ש

הכרות עמוקה עם המגזר

מחדשים תנור או מקרר לפסח? מצאנו לכם את המחיר המשתלם ביותר

כיכר בשיתוף חשמל הקרן | מקודם

עסיסיים וטעימים

3 מאפים מהירים לצהריים של שישי ארוך

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 31.03.22

באנו לעזור

נמצא הטיפ הטוב ביותר נגד השחרה של תפוחים

כיכר אוכל | 31.03.22

תפריט מנצח

5 מתכונים שמתאימים בול לשבת חמימה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 31.03.22