כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לגרנולה שוקולד עם אגוזי פקאן ושקדים

הגרנולה הזאת כל כך טעימה שאתם עומדים לנשנש אותה בבוקר, בצהריים ובערב. וזה בסדר, אנחנו לגמרי נבין אתכם: מתכון לגרנולה של שיבולת שועל, אגוזי פקאן, שקדים, דבש, חמוציות וקוקוס - וכל הטוב הזה מצופה בשוקולד (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | כ"ב באב | 31.07.21
גרנולה שוקולד עם אגוזי פקאן ושקדים
גרנולה שוקולד עם אגוזי פקאן ושקדים (צילום: American Heritage Chocolate on Unsplash)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות שוקולד חלבי או מריר קצוץ
  • 2 כוסות שקדים קצוצים גס
  • 2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים גס
  • 2 כוסות שיבולת שועל רגילה (לא אינסטנט)
  • 1 כוס דבש
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 80 גרם חמאה
  • 1 כוס חמוציות מיובשות
  • 1 כוס שבבי קוקוס

אופן ההכנה:

מתכון ל-10 כוסות גרנולה

1. בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, שקדים, אגוזי פקאן, דבש וסוכר חום עד לאיחוד מלא ומורחים את התערובת באופן שווה בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות. מוציאים ומצננים לחלוטין.

3. בסיר גדול, ממיסים יחד את החמאה והשוקולד. מכבים את האש ומוסיפים את תערובת הגרנולה ומערבבים היטב. לאחר שהתערובת מצופה לגמרי בשוקולד, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.

שומרים את הגרנולה בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נישמה מענין אני ינעשה
אתה פשוט נדיר31.12.23
בוקר ובראנץ´

אמריקן טוסט ממולא-ארוחת בוקר מפנקת!

ורד כהן | 14.12.23

באנו לשדרג

התוספות עליכם: ביצה מקושקשת אוורירית במיקרוגל

כיכר אוכל | 26.02.23

באנו לשדרג

ארוחה בתבנית אחת: ביצים אפויות ומפנקות עם מלא ירקות

כיכר אוכל | 10.01.23

בוקר של הביוקר

פנקייקים שוודיים דקים, מתוקים ומפנקים

כיכר אוכל | 27.12.22

בראנצ'ינג

בלי התפחות, בלי בצק: היום אוכלים חציל פיצה!

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.12.22
ש

בזמן המסוגל

הם יהיו שם לבד ביער, במשך כל החג, רק בשביל להתפלל עליכם  במקום הקדוש

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

בוקר של הביוקר

קצת אחרת: סלט קיסר עם גרגרי חומוס פריכים ורוטב מהמם

כיכר אוכל | 23.08.22

באנו לשדרג

פינוק מושלם לכל זמן ביממה: פודינג צ'יה מ-3-מרכיבים בלבד

כיכר אוכל | 17.08.22

באנו לשדרג

משניים יוצא אחד: סלט פסטה-קפרזה עשיר ומשביע

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים בתשעת הימים?

מושלם לבראנץ': שניצל חלומי בציפוי פריך

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.07.22
ש

10,000 דונם

פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

תקראו לכולם

10 רעיונות לבראנץ' משפחתית באיסרו חג

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 06.06.22

מיוחד לשבועות

סיגרים ממולאים בגבינות עם פטריות ובצל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.05.22

מה אוכלים היום?

מחווה לל"ג בעומר: שקשוקה קבנוס חריפה אש

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 15.05.22

בוקר מאוחר

פנקייקס קפה שטובעים ברוטב מוקה חלומי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.05.22
ש

ללא הלוואות או גמ"חים!

האפליקציה שתשאיר אתכם בסוף כל חודש עם יתרה בעו"ש

כיכר בשיתוף רייז אפ | מקודם

בוקר מאוחר

פנקייקים דקים וגדולים שכיף להתפנק איתם

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מאנצ'ינג

צפו: סך הכל 3 רכיבים ויש לכם פינוק אדיר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.02.22

בוקר טוב

למבוגרים בלבד: פנקייק שוקולד עם רכיב מפתיע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.02.22

מה אוכלים היום?

בא בול היום: מלוואח סביח שיתחסל ברגע

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

הכרה בלימודי הסמינר

רוצה ללמוד תואר וחוששת מפגיעה באורח החיים? כנסי >>

כיכר בשיתוף אונ' בר אילן | מקודם

בוקר טוב

מתוק או מלוח: פנקייק יוגורט סופר אוורירי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 20.02.22

בוקר טוב

גרנולה ביתית מתוקה ומתפצפצת בחצי שעה

כיכר אוכל| עריכה: חיה כהן | 14.02.22

באנו לשדרג

כך תהפכו את החביתה שלכם ליצירת אמנות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.02.22