ישראל במלחמהישראל במלחמה
בוקר מאוחר

מתכון לפנקייק קלאסי וטעים בגרסה דקה וגדולה

פנקייקים שהם שילוב בין קרפים צרפתיים לבלינצ'ס - והם כל מה שאתם צריכים אם התעוררתם מאוחר, ככה, ישר לבראנץ'. מתכון לפנקייק מתוק, דק וגדול שאפשר להגיש עם מגוון מילויים (מתכונים, אוכל)

פנקייק דק וגדול (צילום: Pronina Marina on Shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות קמח מנופה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות שמן צמחי
  • 1/12 כפית תמצית וניל
  • 1/2 1 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם הסוכר והמלח. מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה.

2. מוסיפים את הביצים, השמן ותמצית הווניל ומערבבים הכל יחד במטריפה ידנית.

3. מוסיפים את המים הרותחים ותוך כדי הוספה, מערבבים במרץ עד לקבלת מעין בצק נוזלי. מניחים את הקערה בצד למשך 30 דקות.

4. מחממים היטב מחבת גדולה, משמנים בשמן או במעט חמאה ויוצקים 1/2 כוס מהבלילה לכל פנקייק ומטים את המחבת, כך שהבלילה תתפשט על כל תחתית המחבת. הפנקייקים הדקים מיטגנים מהר - השגיחו מקרוב. כשעולות בועות בחלק העליון, הופכים בזהירות את הפנקייק, מטגנים מהצד השני ומעבירים כל פנקייק לצלחת משלו.

מגישים את הפנקייק עם שוקולד, חמאה, ריבה, גבינת שמנת, פירות טריים וכל תוספת אהובה אחרת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר