כיכר השבת

מפקד בית-שמש החדש נכנס לתפקידו

סנ"צ שלומי טולדנו, מפקדה החדש של משטרת בית-שמש, נפגש עם חבר המועצה שמואל גרינברג והבטיח להמשיך את שיתוף הפעולה הפורה (אקטואליה, חדשות בארץ)

| 1 | כיכר השבת |
סנ"צ שלומי טולדנו עם גרינברג
סנ"צ שלומי טולדנו עם גרינברג (יח"צ)

סנ"צ שלומי טולדנו החל בימים אלו לפקד על משטרת בית שמש. לרגל כניסתו לתפקיד, התקיימה השבוע פגישת היכרות וישיבת עבודה בלשכתו של חבר המועצה שמואל גרינברג.

סנ"צ שלומי טולדנו מפקד משטרת בית שמש ציין כי הוא מכיר את המגזר החרדי מתפקידיו בעבר, והעלה את חשיבות שיתוף הפעולה בין עיריית בית שמש למשטרה. הוא ביקש מגרינברג להמשיך את שיתוף הפעולה בין הצדדים, והבטיח שיעשה מאמצים כדי שעיריית בית שמש תיהנה מהמשטרה ומהשוטרים.

במהלך הפגישה הועלו נושאים שונים ביניהם תופעות הפרעות המנוחה במרכז המסחרי ברמת בית שמש א' ומיגור הפשע של הנוער במוקדים מסוימים, תופעת השוהים הבלתי חוקיים ברמה ג', נושאי תנועה ותחבורה וזהירות בדרכים ובעיקר החזרת השקט והשלווה לעיר בית שמש כפי שהיה בעבר.

מפקד המשטרה ציין כי כבר עם כניסתו לתפקיד קיים מספר מבצעים בנושאים הללו ובשבוע החולף נעצרו שבחי"ם במבצע מיוחד של משטרת בית שמש. עוד הוסיף כי ישנו מיזם שהחל מיד עם כניסתו לתפקיד, לשילוב שוטרים במוסדות לחינוך מיוחד בעיר וזאת במסגרת הטמעת מדיניות חדשה אף היא ביוזמתו לשלב את המשטרה יותר בקהילה.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
ומאיים,על תשמע לו תטפל בציבור החרדי בהתחשבות אבל על גנבים אנסים סוטים סרבני גט או גרושים שאינם משלמים מזונות וכו תטפל בהם.
נחמן
אולי גם יעניין אותך
בארץ